fbpx
14.1 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Kecskeméti ellenzéki pártirodákat matricázott le a Fidelitas

- Advertisement -

Király József, az MSZP-Párbeszéd előválasztási jelöltje Facebook oldalán tudatta, hogy az MSZP, színház mögötti irodáján, a Szövetség molinóját teleragasztotta a Fidelitas gyurcsányozós matricákkal a hétvégén. „Ti mind Gyurcsánynak dolgoztok” felirattal. Ugyanígy tettek kampányautójukkal. A jelölt (és egyben önkormányzati képviselő) ezt írta még ehhez:

„Szomorúan vesszük tudomásul, hogy a Fidesz helyi ifjúsági szervezete gondolkodás nélkül teljesíti a fentről kapott megbízásokat.
Ismeretlen tettes ellen feljelentés teszünk a rendőrségen, és bízunk benne, hogy a pécsi esethez hasonlóan – ahol egy kormányzati plakát átragasztása miatt ujjlenyomatot is vettek – a mi ügyünket is hasonló gondossággal vizsgálja ki a rendőrség.
A Fidelitas Kecskemét aktív tagjait innen is üdvözöljük!”

forrás: MSZP iroda

Több irodánál is matricáztak

A poszt után felhívtuk azokat az ellenzéki pártokat, amelyeknek van Kecskeméten irodája, hogy megtudjuk, náluk is történt-e matricázás. Kiderült, hogy a Jobbik és a DK irodájára is tettek matricát.

forrás: MSZP iroda

Miután a matricák alján ott virít a Fidelitas neve és címe, valamint felelős kiadóként Tóth Balázs, így nem puszta feltételezés az ellenzéki pártok részéről, hogy a Fidelitasra mutogatnak.

Büntetőügy indult rágalmazás miatt a Fidelitas helyi elnöke ellen

Nem olyan régen írtuk meg Bodrozsán Alexandra posztja alapján, hogy az őt lejáratni próbáló troll oldal esetében a feljelentésére a nyomozás eljutott a kecskeméti Fidelitas alelnökéig, aki vallomásában azt mondta, hogy a Fidelitas helyi elnöke, Nemcsik Mátyás adta neki a feladatot felsőbb utasításra, hogy hozzon létre kamu, troll profilokat, oldalakat az ellenzék lejáratására. Később azt is megírta Bodrozsán Alexandra -aki a Momentum előválasztási jelöltje-, hogy a vallomás idejéből és annak tartalmából kikövetkeztethető, hogy a koronavírus első hullámának kellős közepén jutott eszébe a Fidelitasnak trollhálózatot kiépíteni. Ezért álszentnek nevezte a Fideszt, tekintettel arra, hogy áprilisban a fideszes polgármester az ellenzéki előválasztási kampány leállítását kérte, arra hivatkozva, hogy felelős politizálásra és nyugalomra van szükség Kecskeméten.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...