fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Kecskeméti ellenzéki pártirodákat matricázott le a Fidelitas

Király József, az MSZP-Párbeszéd előválasztási jelöltje Facebook oldalán tudatta, hogy az MSZP, színház mögötti irodáján, a Szövetség molinóját teleragasztotta a Fidelitas gyurcsányozós matricákkal a hétvégén. „Ti mind Gyurcsánynak dolgoztok” felirattal. Ugyanígy tettek kampányautójukkal. A jelölt (és egyben önkormányzati képviselő) ezt írta még ehhez:

„Szomorúan vesszük tudomásul, hogy a Fidesz helyi ifjúsági szervezete gondolkodás nélkül teljesíti a fentről kapott megbízásokat.
Ismeretlen tettes ellen feljelentés teszünk a rendőrségen, és bízunk benne, hogy a pécsi esethez hasonlóan – ahol egy kormányzati plakát átragasztása miatt ujjlenyomatot is vettek – a mi ügyünket is hasonló gondossággal vizsgálja ki a rendőrség.
A Fidelitas Kecskemét aktív tagjait innen is üdvözöljük!”

forrás: MSZP iroda

Több irodánál is matricáztak

A poszt után felhívtuk azokat az ellenzéki pártokat, amelyeknek van Kecskeméten irodája, hogy megtudjuk, náluk is történt-e matricázás. Kiderült, hogy a Jobbik és a DK irodájára is tettek matricát.

forrás: MSZP iroda

Miután a matricák alján ott virít a Fidelitas neve és címe, valamint felelős kiadóként Tóth Balázs, így nem puszta feltételezés az ellenzéki pártok részéről, hogy a Fidelitasra mutogatnak.

Büntetőügy indult rágalmazás miatt a Fidelitas helyi elnöke ellen

Nem olyan régen írtuk meg Bodrozsán Alexandra posztja alapján, hogy az őt lejáratni próbáló troll oldal esetében a feljelentésére a nyomozás eljutott a kecskeméti Fidelitas alelnökéig, aki vallomásában azt mondta, hogy a Fidelitas helyi elnöke, Nemcsik Mátyás adta neki a feladatot felsőbb utasításra, hogy hozzon létre kamu, troll profilokat, oldalakat az ellenzék lejáratására. Később azt is megírta Bodrozsán Alexandra -aki a Momentum előválasztási jelöltje-, hogy a vallomás idejéből és annak tartalmából kikövetkeztethető, hogy a koronavírus első hullámának kellős közepén jutott eszébe a Fidelitasnak trollhálózatot kiépíteni. Ezért álszentnek nevezte a Fideszt, tekintettel arra, hogy áprilisban a fideszes polgármester az ellenzéki előválasztási kampány leállítását kérte, arra hivatkozva, hogy felelős politizálásra és nyugalomra van szükség Kecskeméten.
Hasonló cikkünk:  "Stop akkumulátorgyárak, stop Fidesz" - Kecskeméten is gyűjt aláírásokat az LMP

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...