fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Bugacon tart idén vándorgyűlést az Országos Erdészeti Egyesület

- Advertisement -
Tavaly a koronavírusjárvány miatti intézkedések nem engedték meg, hogy megtartsák az Országos Erdészeti Egyesület hagyományos éves Vándorgyűlését. Idén azonban nem marad el. Bár rendhagyó időpontban, a tervek szerint megszokott módon augusztus 26-27-én megrendezik a 151. Vándorgyűlést.

Az Országos Erdészeti Egyesület tagjait a Bács-Kiskun megyei Bugacra várják.

A terepi programokon a felforrósodó homokbuckák között enyhet adó kiskunsági erdők érdekességeit tárja fel a házigazda KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt.

Szintén a KEFAG Zrt. szervezésében zajlik az Év Erdésze Verseny 2021. évi országos döntője a Vándorgyűlést megelőző napokon, augusztus 24-25-én, Kunfehértón.

A szervezők, az Országos Erdészeti Egyesület és a KEFAG Zrt. várja a jelentkezéseket a Kárpát-medence legnagyobb erdészeti összejövetelére.

magyarmezogazdasag.hu

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...