fbpx

FRISS HÍREK

Ön kinek hisz, a kormánynak vagy a vakcina kifejlesztésében kulcsszerepet játszó biokémikusnak?

- Advertisement -
A magyar kormány vasárnap óta egy összesítő táblázattal próbálja bizonygatni, hogy a keleti vakcinák a nyugatiaknál is jobbak. A táblázat arra a kormányzati politikai kommunikációra akar ráerősíteni, hogy aki ezt kétségbe vonja, oltásellenes. Csakhogy az összesítésből alapvető információk maradtak ki, amire Karikó Katalin, a Pfizer-vakcina kifejlesztésében kulcsszerepet játszó biokémikus úgy reagált, hogy a kormány a szükséges információkat sajnálatosan lehagyta a táblázatról. Ezért a kutató az oldalán kiegészítette ezeket.

„Tehát 4 hónap alatt halt meg 32 idős ember/100,000 Pfizer beoltottból akiket az öregek otthonában beoltottak és krónikus betegségben szenvedtek. A kínai vakcina esetében 2 hónap alatt halt meg 16 ember/100,000 beoltottból, akik krónikus betegségben nem szenvedtek.”

– írja Karikó Katalin.
Ezek alapján azt kérdezzük az olvasóinktól, hogy Ön kinek hisz inkább: egy kormányon lévő politikai pártnak vagy a vakcina kifejlesztésében kulcsszerepet játszó biokémikusnak? 
Poll not found
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...