fbpx
27.2 C
Kecskemét
2022. június 27., hétfő

FRISS HÍREK

Négy között a kecskeméti kosarasok, az elődöntő első meccsét Körmenden játsszák

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét itthon szoros mérkőzésen megverte a Szolnoki Olajbányászt 80-79-ra (21-19, 19-27, 29-21, 11-12). Forray Gábor csapata egy hete Szolnokon is sikerrel vette a fordulót, akkor 75–86-ra hozták idegenben a játékot.

Lélektanilag fontos összecsapás volt a negyedik csatája a Kecskemét-Szolnok negyeddöntőnek. Mindkét gárda ennek tudatában vetette bele magát a küzdelemben, amely végig kiélezett volt. A hajrában a hírös városiak voltak koncentráltabbak, és egy ponttal bizonyultak jobbnak a Tisza-partiaknál, így a Forray-alakulat 3-1-gyel jutott az elődöntőbe, írja a KTE kosárcsapat tudósítója.

Forray Gábor vezetőedző így értékelte a nagyszerű eredményt:

Nehéz ilyenkor megszólalni, megérdemelten nyertünk, de jár a gratuláció a Szolnoknak is. Köszönjük a támogatását a közönségünknek, óriási energiát kaptunk tőlük. Sokat tettünk egész évben ezért, hogy ma ez az egy pont a mi javunkra döntse el a meccset. Kavarognak bennem az érzések, pár hónapja még azon izgultunk, hogy tízbe kerüljünk, sok volt a sérülés és betegség. Most pedig ott vagyunk az elődöntőben. Nagyon jól kezdtünk, az a szisztéma, amelyben dolgozunk évek óta, az segített át minket a kritikus pontokon. Az egész csapat emberfeletti teljesítményt nyújtott. Csodálatos este volt és óriási élmény, köszönöm nekik. Innentől már a Körmendre fókuszálunk, ellenük is nyerni szeretnénk természetesen.

Hasonló cikkünk:  Ünnep a Széktói Stadionban, ismét lesz Kecskemét-Fradi az NBI-ben
Hasonló cikkünk:  Nyitott kérdés még, hogy hol játszik az újonc KTE. Itthon vagy az MTK pályán?

Szerdán Körmenden folytatódik a KTE számára a rájátszás, az elődöntő első meccsét ott vívják, ahová a klub szurkolói buszt indít.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...