fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Négy között a kecskeméti kosarasok, az elődöntő első meccsét Körmenden játsszák

- Advertisement -

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét itthon szoros mérkőzésen megverte a Szolnoki Olajbányászt 80-79-ra (21-19, 19-27, 29-21, 11-12). Forray Gábor csapata egy hete Szolnokon is sikerrel vette a fordulót, akkor 75–86-ra hozták idegenben a játékot.

Lélektanilag fontos összecsapás volt a negyedik csatája a Kecskemét-Szolnok negyeddöntőnek. Mindkét gárda ennek tudatában vetette bele magát a küzdelemben, amely végig kiélezett volt. A hajrában a hírös városiak voltak koncentráltabbak, és egy ponttal bizonyultak jobbnak a Tisza-partiaknál, így a Forray-alakulat 3-1-gyel jutott az elődöntőbe, írja a KTE kosárcsapat tudósítója.

Forray Gábor vezetőedző így értékelte a nagyszerű eredményt:

Nehéz ilyenkor megszólalni, megérdemelten nyertünk, de jár a gratuláció a Szolnoknak is. Köszönjük a támogatását a közönségünknek, óriási energiát kaptunk tőlük. Sokat tettünk egész évben ezért, hogy ma ez az egy pont a mi javunkra döntse el a meccset. Kavarognak bennem az érzések, pár hónapja még azon izgultunk, hogy tízbe kerüljünk, sok volt a sérülés és betegség. Most pedig ott vagyunk az elődöntőben. Nagyon jól kezdtünk, az a szisztéma, amelyben dolgozunk évek óta, az segített át minket a kritikus pontokon. Az egész csapat emberfeletti teljesítményt nyújtott. Csodálatos este volt és óriási élmény, köszönöm nekik. Innentől már a Körmendre fókuszálunk, ellenük is nyerni szeretnénk természetesen.

Hasonló cikkünk:  Másodszor is elnapolta a bíróság a kecskeméti kézilabdás költségvetési csalás büntetőperét

Szerdán Körmenden folytatódik a KTE számára a rájátszás, az elődöntő első meccsét ott vívják, ahová a klub szurkolói buszt indít.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...