fbpx

FRISS HÍREK

Ide igazolt át Forray Gábor

- Advertisement -

Kiderült, hogy honnét kapott jobb ajánlatot a KTE-Duna Aszfalt kosárlabda-csapatának szakvezetésből kedden eltávozott Forray Gábor edző.

Forray Gábor a székesfehérvári Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabdacsapat vezetőedzője lett.

Balássi Imre, az Alba Regia SC elnöke a bejelentést tevő keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy olyan edzőt szerettek volna, akinek megvan a plusz motivációja ahhoz, hogy sikeres legyen a klub. Az elnök köszönetet mondott a Kecskemétnek a hozzáállásáért, komoly gesztust tettek azért, hogy a szakember Fehérvárra igazolhasson.

Simon Balázs ügyvezető kiemelte, hogy a székesfehérvári származású trénerrel kétéves szerződést kötöttek. Úgy vélte, a maga 46 évével fiatal, de nagyon tapasztalt edző került a gárda élére, aki az elmúlt években bizonyította, hogy megérett nagyobb csapat irányítására.

Hasonló cikkünk:  Horváth Krisztofer, a KTE futballistája a hatodik legértékesebb NB I-es játékos a CIES-nél

Forray Gábor nagy megtiszteltetésnek nevezte kinevezését. Tudatosan készült a szintlépésre, szerinte most jött el a pillanat, hogy ezt megtegye és végre nagyobb célokért dolgozhat.

A KTE Duna-Aszfaltét felülmúló jobb ajánlat pénzügyi részleteiről nem tájékoztattak.

Az Alba Fehérvár a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt bajnokság alapszakaszában a hatodik helyen állt 11 győzelemmel és 10 vereséggel. Az előző szezonban nem jutott el a rájátszásba.

Forray Gábor távozik Kecskemétről

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...