fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Olvasónk szerint káoszt és türelmetlenséget szül az Izsáki lezárása

Hivatásom okán folyton úton vagyok. Sajnos engem is érint az Izsáki út lezárása. Nem kis bonyodalmat okoz a logisztika. Időre kell mennem ide és oda, ez most nagyon nehezen hozható össze – írja levelében olvasónk, akinek nem kis bosszúságot okoz a mostani helyzet, ami két hónapig fog tartani. Az 52-es főút bizonyos szakaszait ugyanis teljesen lezárták a Katona gimnáziumtól a Vízmű utcai kereszteződésig. Erről tegnap élőben is beszámoltunk Facebook oldalunkon, de korábbi cikkünkben részletesen is leírtuk mi, hol van lezárva.

Olvasónk azt tapasztalja, hogy rettentően idegesek az emberek, mindenki menne, de legtöbbüknek fogalma sincs mit merre lehet kerülni. Szerinte ez nem feltétlenül a közlekedők sara, hanem a nem megfelelő tájékoztatásé. Akik nem ismerik a várost, és a GPS-ben bíznak, azoknak most a készülék nem nagy segítség.

Hasonló cikkünk:  Bodrozsán: A Fidesz ismét magára hagyta a kecskemétieket

Autós autóssal, kerékpáros kerékpárossal koccan, szinte folyamatos a dudálás és az ablakon kiszólogatás. Próbálkoznak a kivezényelt munkások a forgalomtereléssel, irányítással. Tűző napon állnak, csak remélem, hogy kapnak megfelelő védőitalt ebben a hőségben. Rajtuk csattan, nekik mondják oda, persze nekik semmi közük nincs a lezáráshoz – írja olvasónk.

A levélíró egy azok közül a sok ezrek közül, akiknek az életébe a főút lezárása alaposan bekavart, és ott araszolnak, főként a csúcsforgalmi időszakokban a tűző napon a kerülőutakon. Miután a lezárással senki nem tud mit tenni, talán valóban a figyelem és a türelem az, ami most nagyon szükséges. Mindenki igyekszik munkába, gyerekért, haza. Jó lenne, ha mindenki oda is érne baj nélkül.

Hasonló cikkünk:  A KARC két atlétájának is szurkolhatunk a budapesti világbajnokságon

Ha Önnek is van látványos fotója torlódásokról, küldje el a szerkesztoseg@kecsup.hu email címre!

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...