fbpx
15.5 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Olvasónk szerint káoszt és türelmetlenséget szül az Izsáki lezárása

- Advertisement -

Hivatásom okán folyton úton vagyok. Sajnos engem is érint az Izsáki út lezárása. Nem kis bonyodalmat okoz a logisztika. Időre kell mennem ide és oda, ez most nagyon nehezen hozható össze – írja levelében olvasónk, akinek nem kis bosszúságot okoz a mostani helyzet, ami két hónapig fog tartani. Az 52-es főút bizonyos szakaszait ugyanis teljesen lezárták a Katona gimnáziumtól a Vízmű utcai kereszteződésig. Erről tegnap élőben is beszámoltunk Facebook oldalunkon, de korábbi cikkünkben részletesen is leírtuk mi, hol van lezárva.

Olvasónk azt tapasztalja, hogy rettentően idegesek az emberek, mindenki menne, de legtöbbüknek fogalma sincs mit merre lehet kerülni. Szerinte ez nem feltétlenül a közlekedők sara, hanem a nem megfelelő tájékoztatásé. Akik nem ismerik a várost, és a GPS-ben bíznak, azoknak most a készülék nem nagy segítség.

Hasonló cikkünk:  Büdösre, elviselhetetlen szúrós szagra panaszkodnak a Kisfáiban lakók

Autós autóssal, kerékpáros kerékpárossal koccan, szinte folyamatos a dudálás és az ablakon kiszólogatás. Próbálkoznak a kivezényelt munkások a forgalomtereléssel, irányítással. Tűző napon állnak, csak remélem, hogy kapnak megfelelő védőitalt ebben a hőségben. Rajtuk csattan, nekik mondják oda, persze nekik semmi közük nincs a lezáráshoz – írja olvasónk.

A levélíró egy azok közül a sok ezrek közül, akiknek az életébe a főút lezárása alaposan bekavart, és ott araszolnak, főként a csúcsforgalmi időszakokban a tűző napon a kerülőutakon. Miután a lezárással senki nem tud mit tenni, talán valóban a figyelem és a türelem az, ami most nagyon szükséges. Mindenki igyekszik munkába, gyerekért, haza. Jó lenne, ha mindenki oda is érne baj nélkül.

Ha Önnek is van látványos fotója torlódásokról, küldje el a szerkesztoseg@kecsup.hu email címre!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...