fbpx
19.4 C
Kecskemét
2024. május 4., szombat

FRISS HÍREK

Halálosan megfenyegették Pankotai Lilit, feljelentést tett a rendőrségen

- Advertisement -

Kézírásos, de nagybetűs kézírásos levélben kapott halálos fenyegetést Pankotai Lili, aki a fenyegetés miatt rendőrségi feljelentést tett – az országosan ismertté vált slammer és aktivista minderről saját, közszereplői Facebook-oldalán számolt be.

Lehetséges, hogy ugyanazok fenyegették meg, akik korábban hasonló üzenetet küldtek Jámbor Andrásnak, a Párbeszéd – Zöldek frakcióban ülő, a baloldali Szikra mozgalom parlamenti képviselőjének, a Mérce korábbi főszerkesztőjének.

„Feljelentést tettem ma a rendőrségen egy halálos fenyegetés miatt. Miután Jámbor András is egy hasonló fenyegetés ügyében ugyanígy járt el, vettem észre, hogy az ő és az én leveleimen is ugyanaz a kézírás figyelhető meg, azzal a különbséggel, hogy az ő esetében bevállalósan aláírták azok a fene nagy betyárok” – ezzel a felütéssel kezdi azt a kedd kora esti facebookos posztot Pankotai Lili, amelyben beszámolt a halálos fenyegetésről és az emiatt tett büntető feljelentésről.

Hasonló cikkünk:  Cegléden elfelejtettek elkölteni 650 millió forint pályázati pénzt, 1 milliárd lehet a hanyagság ára

„Nagy “dolog” kellhet ahhoz, hogy halálosan megfenyegessetek egy kétgyermekes családapát és egy mindössze 50 kilós 18 éves “kislányt”. Gratulálok!” – írta.

Hozzátette azt is, hogy szerinte jobb, ha senki sem gondolja azt, hogy “akár a Betyársereg, akár a Magyar Gárda vagy éppen az ultrák nem annak a kormánynak a kitartott maffiózó “verőemberei” és “végrehajtói”, akik lejáratókampányokat, propagandákat, esetleges eltávolításokat adnak parancsba kedvük szerint a hatalmuk konzerválása érdekében, vagy éppen visszaszerzéséért. Lásd 2006 és az ultrák”.

„Mindegy, melyik eszközhöz nyúl a maffia, legyenek azok akár Deák Danik, akár betyárok, akár egy becsatornázott gimnázium és rend apátja, hogy eltávolítsanak az iskolámból. Ez már a kezdeteinktől sem jött be” – emlékeztetett a korábbi, vele kapcsolatos eseményekre is, amik azt követően történtek, hogy elmondta elhíresült beszédét/slam-szövegét Budapesten, tavaly október 23-án.

Forrás: szabadpecs.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...