fbpx

FRISS HÍREK

Marco Rossi bedobta a mélyvízbe a KTE fiatal játékosát, aki szeretné megtartani a helyét a válogatottban

- Advertisement -

Horváth Krisztofer, a Kecskemét 21 éves játékosa arról beszélt a klubja hivatalos honlapjának, hogy mi segítette őt a lila-fehéreknél ahhoz, hogy egészen a nemzeti csapatig eljusson. Horváth a csehek elleni felkészülési mérkőzés 72. percében debütált a válogatottban.

Szabó István és a szakmai stáb is meglátta a lehetőséget a fiatal játékosban, akik bizalmat szavaztak neki. Ez bizonyítási vágyat ébresztett benne, ami jó hatással volt rá, meg akarta mutatni, mire képes.

„Sokat jelent számomra ez a bizalom, főleg azok után, hogy nyáron is mindent megtett azért a klub, hogy maradhassak. Ezt ebben az idényben is meg akarom hálálni, már csak azért is, mert meg szeretném tartani a helyem a válogatottban” – mondta Horváth.

A válogatottbeli élményeiről így fogalmazott:

„Rövid időnk volt, az edzések mellett a videózások töltötték még ki az időnket inkább. Arról nem beszéltünk külön (Marco Rossival – a szerk.), hogy mekkora szerepet fog nekem szánni, meccs közben született meg a döntés. Nem utalt rá meccs előtt se, hogy be fogok állni. Örülök viszont, hogy így döntött. Nagy élmény volt telt ház előtt játszani a Puskás Arénában, ilyen kitűnő csapattársakkal, ilyen jó hangulatot varázsoló magyar szurkolótábor előtt. Ez még több motivációt ad nekem a mindennapi munkához majd, hiszen szeretnék még hasonlóan szép pillanatokat átélni válogatott mezben. Szép élményeken vagyok túl tehát a válogatottnál, de az összetartásnak vége, egy fejezet lezárult, csak előre szabad már tekintenem. Most a KTE-re koncentrálok, pénteken kupameccs vár ránk Soroksáron, legközelebb ott kell bizonyítanom, hogy később is számítson rám a kapitány. Tisztában vagyok vele, hogy sok munka vár még rám.”

via csakfoci.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...