fbpx
1.6 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Gondosóra program az idősekért

- Advertisement -

A szolnoki városházán tartottak tájékoztatót a „Gondosóra” elnevezésű, országos jelzőrendszerre épülő eszközről, amit a 65 év felettiek ingyenesen igényelhetnek.

A nyugdíjas érdeklődők regisztrálhatták is magukat a rendezvényen amellett, hogy megismerkedhettek a rendszer működésével is. A használata rendkívül leegyszerűsített, minden tartozék benne van a kiküldött dobozban, töltőtől kezdve a használati utasításig.

Dr. Juhász Roland, a Gondosóráért felelős társaság ügyvezetője elmondta, hogy három év múlva már másfél millió felhasználóval szeretnének számolni. Jelenleg 200 ezres felhasználói kört tudhatnak magukénak.

Szabó Gézáné a szoljon.hu-nak elárulta:

„Nagyon szeretem, biztonságot ad, könnyű a kezelése. Magammal viszem még a fürdőszobába is. Olyan magasra teszem, hogy ha elesek, akkor is elérjem. Éjszaka az ágyam alatt tartom, ahol bármikor meg tudom nyomni a gombot”.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...