fbpx
21.4 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Szijjártó szeretne őszintén szembenézni

- Advertisement -

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán osztotta meg aggodalmait hétfőn: Európa súlyos biztonsági kihívások közepette vergődik.

Háború van a kontinensen, súlyos fegyveres konfliktus zajlik a kontinens biztonságát nagyban befolyásoló Közel-Keleten, hosszú évek elhibázott migrációs politikája miatt párhuzamos társadalmak jöttek létre Nyugat-Európában, a terrorfenyegetettség egyre veszélyesebb, a migrációs nyomás pedig csak nem enyhül – írta.

Szerinte itt lenne végre az őszinte szembenézés ideje: higgadtan, nyugodtan, józan ésszel végig kellene gondolni, hogy hol csúsztak félre az európai politikai döntések, hogy miért erőlteti Brüsszel továbbra is a migrációt, hogy mi szükség van az európai gazdaság életét megkeserítő szankciók további fokozására, vagy hogy van-e „B” terv Ukrajnára.

Majd így fogalmazott:

Hasonló cikkünk:  Szijjártó hiába repült luxusgépen, nyújtózkodni sem tudott

Az EU-s külügyminiszterek mai brüsszeli tanácsa minderre jó alkalom lenne, lehetne. S hogy lesz-e? Nos, hiú ábrándokat ne tápláljunk.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...