fbpx

FRISS HÍREK

Álhírt terjesztenek az „álhírterjesztőkről”

- Advertisement -

A kecskeméti keol.hu hírportál szerda esti cikke szerint álhírt terjesztünk, amiért megírtuk, hogy a kecskeméti kórház főigazgatója is egyike lehet annak a 24 szakembernek, akiket Pintér Sándor belügyminiszter szerdán felmentett a tisztségük alól.

Ahogyan azt cikkünk bevezetőjében is jeleztük, dr. Gondos Miklós, a kecskeméti megyei kórház főigazgatójának felmentésével kapcsolatos kérdéseinkkel a kórházhoz fordultunk (délután háromkor), ahonnan – az alábbi levelezésből jól láthatóan – egészen este 19:06-ig nem adtak semmilyen hivatalos választ a felkapott híresztelésre.

Ennek fényében különösen érdekes, hogy a keol.hu már 19:01-kor arról számolt be oldalán, hogy Nagyné Szigeti Dóra, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház kommunikációs osztályvezetője nyilatkozott nekik arról, hogy a megyében nem mentettek fel senkit.

Ezek alapján vagy az van, hogy a keol.hu felfedezett egy időkaput, vagy ahogyan azt más témájú megkereséseink során is tapasztaljuk, a kórház igyekszik minden információt a végletekig visszatartani előlünk, ezáltal a kecsup.hu olvasói elől.

Hasonló cikkünk:  Lovaskocsival vontatták a Suzukit Kecskeméten (videóval)

Ahogyan azt a főigazgatóval kapcsolatos cikkünk végén is jeleztük, amint hivatalos információkat kapunk frissítjük az anyagot, hiszen célunk továbbra is az olvasók tényszerű informálása, ez meg is történt. Egyúttal felhívnánk a figyelmet arra, hogy egyes önkormányzat közeli portálok azt az álhírt terjesztik, mely szerint a kecsup.hu ellenzéki hírportál lenne. Függetlenek vagyunk, és maradunk, még ha ez szúrja is a kormány szemét és a leggátlástalanabb, törvénysértő eszközökkel próbálják is megakadályozni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...