fbpx
13.7 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

A Momentum kecskeméti szervezetében folytatja a NER ellensége, az ex-NAV-os Vancsura

- Advertisement -

A KecsUP-hoz eljutott információkat megerősítette a helyi szervezet vezetője, Bodrozsán Alexandra. E szerint Vancsura István a kecskeméti Momentumban folytatja a politizálást. Akkor lett országosan ismert, amikor azzal állt a nyilvánosság elé, hogy az adóhatóság ( amelynek főosztályvezetője volt ) tudatosan szétveri a Kiemelt Ügyek Igazgatóságát, amely évente 70-100 milliárd forintos áfacsalásokat göngyölített fel. Azonnal a hatalom ellensége lett, de elrettenteni nem tudták. Többször is pert nyert a NAV ellen.

Bodrozsán Alexandra így nyilatkozott hírportálunknak:

„Mi momentumosok, mindig azt hangoztattuk, hogy ne féljetek! Ő nem rettent meg, szembeszállt, és pontosan ilyen emberekre van szükség a magyar politikai életben. Tégláról téglára fogjuk lebontani a NER erődítményét!”

Vancsura István a 2014-es önkormányzati választáson Kecskeméten az LMP színeiben indult, akkor a 8. egyéni választókerületben 6,69%-kal az utolsó helyen végzett. Az LMP-ből a 2018-as országgyűlési választás után lépett ki.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...