fbpx
16.2 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

A Szélmalomnál lévő Shell töltőállomáson november 2-től nem tankolhat a lakosság

- Advertisement -

A változás lényege az, hogy a töltőállomást tankolásra az euroShell üzemanyagkártyával rendelkező ügyfelek tudják igénybe venni. 2022. november 2-től a Shell 193 magyarországi töltőállomása közül 5 budapesti és 12 nagyvárosi töltőállomás működését állítja át, köztük a Szélmalom mellett található kecskeméti benzinkútját is.

A Shell Hungary Zrt. 2022. augusztus elején teszt jelleggel egy mosonmagyaróvári és egy debreceni töltőállomásának működését már megváltoztatta. A szerződött céges partnereket kiszolgáló állomásokkal kapcsolatos eddigi tapasztalataik azt mutatják, hogy mind a vállalati ügyfelek, mind a lakossági vásárlók pozitívan fogadták az új működési modellt, mivel rövidebb idő alatt végeznek a fizetéssel, az üzemanyagellátás pedig biztosabb lett a teljes töltőállomás-hálózaton belül – írja a cég közleményében. A shopban található termékekért továbbra is minden fizetőeszközzel (készpénz, bankkártya, üzemanyagkártya) lehet fizetni.

Hasonló cikkünk:  Megszületett az ítélet a Silver diszkónál történt gyilkosság ügyében

Az euroShell üzemanyagkártyával nem rendelkező lakossági vásárlók üzemanyag-ellátását másik Shell töltőállomás biztosítja. Kecskeméten ezt legközelebb a Bethlen körúton lehet igénybe venni.

(Ha sürgős, akkor keresünk egy másik közelebbi nem Shell kutat.)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...