fbpx
24.5 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Vári Boglárka tetováló a júliusi Hónap Alkotója

Július 7-én mutatkozott be a Hónap Alkotója, Vári Boglárka kecskeméti tetováló. A Hírös Agóra fiatal alkotókat bemutató tárlatán ezúttal Boglárka festményeit, egy kis kiadványát és egy sketchbookját láthatjuk.

Fotó: kecsup.hu

Vári Boglárka 2019-ben végzett a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Gimnáziumban. Alkotói attitűdjét a spontaneitás jellemzi, számára a festészet az a fajta folyamat, amelynek köszönhetően megfogalmazhatja mély belső tartalmait ezáltal feldolgozva élete korszakhatárait. Jelenleg tetoválóként dolgozik szalonjában. – Olvashatjuk az alkotóról az esemény Facebook oldalán.

Fotó: kecsup.hu

Boglárka képein meggyötört, amorf testekkel találkozunk, amelyek az érzelmi kitettség tanújelei. Alakjairól a szenvedés általi feloldozás juthat eszünkbe, a fizikai valónk alárendelt viszonya a művészetet is hajtó fájdalommal. Ez a hatás összeköthető a tetováló hivatásával is, ahol valódi testekkel dolgozik. Közvetlenül a szenvedő alakjai mellett sokkal biztonságosabb, esztétikus kísérleteket láthatunk a tárlaton.

Hasonló cikkünk:  Ezek a hátrányai, ha vállalkozásunknak az otthonunk a székhelye

Fotó: kecsup.hu

Vári Boglárka tetováló oldala ide kattintva érhető el.

Hasonló cikkünk:  Vályogból nyomtattak egy szaunát Kecskeméten

A kiállítás megtekinthető július 30-ig a Hírös Agóra Panoráma termében.

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...