fbpx
21.4 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Baján és Budapesten is keresik a csomót a kákán

- Advertisement -

Baján a helyi fideszesek és a párthoz köthető lejárató-oldalak kiszemelnek egy-egy olyan négyzetcentimétert a városban, amely felújításra szorul, majd úgy tálalják, mintha semmi fejlődés nem történt volna. Nyirati Klára, Baja polgármestere ezt megelégelte és ő maga is megmutatta, miként nézett ki a település a fideszes vezetés alatt – írta meg az Ellenszél.

Facebook bejegyzésében a polgármester leírta, hogy tudja, milyen összetett munka egy város vezetése, ezért csak arra az igazságtalanságra kíván rávilágítani, amit a kormánypárt rendszeresen folytat. A posztban 2011-ben készült, Chernobyl elhagyatott területeire emlékeztető fotókat közölt.


„Azoknak a kedvéért, akik a „mindent megszépítő nosztalgia” rabjai: Ezek a képek Zsigó Róbert polgármesterkedése idején, 2011- ben készültek. (Ekkor már 5 éve a Fidesz vezette a várost.)” – írta Nyirati, majd így folytatta:

„Sugó-part, belváros, gabonatározó, Attila utca. Félreértés ne essék: nem kárhoztatom az akkor regnáló városvezetést. Pontosan tudom, milyen nehéz egy 34.000-es városban mindenre odafigyelni, mindent rendben tartani. Szinte lehetetlen feladat, nem is megy a lakosság, az ingatlantulajdonosok aktív közreműködése, segítsége nélkül.

Egy dologra szeretném ezzel a poszttal  tisztelt Rácz Péter képviselő úr, és a Fidesz-támogatók figyelmét felhívni: ilyen fotókat mindig, mindenhol lehet készíteni- bárki is vezesse a várost! De lehet lelket simogató képeket is pl.a virágzó ágyásokról, a gondozott parkokról… Mindez csupán jóakarat kérdése. Pont olyan, mint az a bizonyos félig tele/félig üres pohár!”

Budapesten is hasonló módszerrel él a Metropol nevű újság, amely Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta a kormánypropaganda terjesztésével együtt egyetlen célt szolgál: hogy elhitesse a fővárosiakkal, hogy Tarlós István távozása óta Budapesten egyre rosszabb élni – írja a Telex.

Hasonló cikkünk:  Zuhan a Fidesz támogatottsága a biztos pártválasztók körében, a Tisza Párt jelentősen erősödik

Kép: Metropol/Facebook

Legújabb témájuk a gyom. Nyilván Tarlós idején egy gazszál sem volt egész Budapesten.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...