fbpx
4.4 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Lakner Zoltán: A Kövér-féle mondatok világosan megjelölik, hogy kiket kell gyűlölni

- Advertisement -

Kövér László házelnök egy szerdai Fidesz-fórumon arról beszélt, „erkölcsi értelemben semmi különbség nincs” a pedofília, és aközött, aki a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe, és azt is mondta:

„Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Lakner Zoltán politológus, aki 2014-ben vállalta a nyilvánosság előtt, hogy meleg, Facebook-posztjában azt írja: „ha valaki nem értené, akkor tájékoztatom: ez sem csak a melegeknek szól, hanem mindenkinek. A hatalom birtokosai kijelölik a helyedet, s ha ezt elfogadod, ha nem ugrálsz, akkor esetleg nem ér sérelem.”

Lakner szerint Kövér mondatai rettenetesek:

„A Kövér-féle mondatok világosan megjelölik a politikai támadás célpontját, hogy kiket kell gyűlölni. Maradt még szabad céltábla, ellenség mindig kell, hiszen nem elég a vágyott nyolcvan százalék sem. Ez a jelenkép a jövő ígérete. Azzal a kiegészítéssel, hogy az itt hatalmon lévők ehhez keresnek szövetségeseket más országokban. Ennek a fele sem tréfa, de a negyede sem.”

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...