fbpx
11.5 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Kövér László: a közmédia melegtartalma nem a kormánytagok hatásköre

- Advertisement -

Ungár Péter írásban kérdezte Csák János kultúráért és innovációért felelős minisztert, hogy indítanak-e vizsgálatot a közmédia ellen. Érdeklődött, hogy számon kérik-e a Híradó.hu-t működtető Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-t, mégpedig a homoszexualitást érintő tartalom miatt. Kövér László házelnök visszautasította a kérdést.

Az LMP-s politikus írásbeli kérdésében az olvasható, hogy „minden bizonnyal csak elkerülte a figyelmét, de a közpénzből finanszírozott hirado.hu nemrég arról számolt be, hogy az Egyesült Államokban már a lakosság 7 százaléka vallja magát homoszexuálisnak. A cikk leíró jelleggel tehát, de népszerűsíti a homoszexualitást”.

A házelnök Vitályos Eszter parlamenti államtitkár nevében válaszolt: „a kormány, illetve a kormánytagok feladat- és hatásköre nem terjed ki a képviselő úr által feltett kérdésben foglaltakra”, ezért az írásbeli kérdés nem felel meg a szabályoknak, így pedig vissza is utasította.

Hasonló cikkünk:  A természet erejével a szépségért és egészségért

Ungár Péter úgy magyarázta a felvetését, hogy a törvény abszurditását kívánta érzékeltetni vele. A politikus nemrég egy Facebook-posztjában felhívta már a figyelmet a cikkre, amikor megjelent a hír, hogy a Néprajzi Múzeumban lekordonoztak egy melegeket ábrázoló fotót.

Ha egy homoszexuálisokat ábrázoló fotó kimeríti a melegpropaganda fogalmát, akkor mit mondjunk egy olyan cikkről, ami azt írja le, hogy mindez egyre népszerűbb. Sok munka áll még tehát Csák miniszter előtt, de talán érdemesebb lett volna a nulladik ponton nem bolondot csinálnia magából, mert ha valaki egyszer felölti a bohócjelmezt, akkor azt már soha nem tudja levenni – írta.

via Magyar Hang

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...