fbpx

FRISS HÍREK

Rossz példát mutat a kecskeméti Fidesz-KDNP a gyerekeknek

- Advertisement -

Gyakran hallani, hogy az ellenzék ( bárhol a világon ) az élő fába is képes belekötni. Mi Kecskeméten pedig azt látjuk, hogy a Fidesz-KDNP aktivistái, megbízott munkásai még az élő fába is képesek szöget verni. Tették ezt a Damjanich iskola bejáratánál, ahol Szemereyné Pataki Klaudia és Sipos László plakátjait verték a fába. Mostanában kifejezetten sok és aggódó hír jelenik meg a környezetünkről, hogy annak miként árthatunk. Például azzal, ha élő növényzetbe szöget ütünk. Ezért, kedves szülők és gyerekek, ne kövessék a rossz példát!

A Fidesz-KDNP programja szerint:

„A Fidesz-KDNP közös kecskeméti önkormányzati képviselőjelöltjei egyetértenek abban, hogy a város minden választókörzetében folytatni kell az infrastrukturális fejlesztéseket, az intézmények korszerűsítését, az illegális hulladék elleni harcot, a környezetvédelmi programokat, utóbbit különösen a légszennyezettség visszaszorítása érdekében.”

Hasonló cikkünk:  Telex: Bács-Kiskun erős bástyája a Fidesz-KDNP-nek - választási körkép

Például a légszennyezettség visszaszorításának egyik lehetősége, hogy nem öljük meg a fákat, sőt folyton újakat ültetünk.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...