fbpx

FRISS HÍREK

Mozgalom indult: Hanyagoljuk az üzleteket, ahol nem védőfelszerelésben szolgálnak ki

- Advertisement -

Szentgyörgyi Tibor saját kellemetlen esetén felbuzdulva indította el azt a mozgalmat, amelynek az a lényege, hogy olyan boltokba ne menjünk be, ahol az ott dolgozók nem veszik komolyan a védekezést, és maszk, kesztyű nélkül szolgálják ki a vevőket.  Facebookon kéri erre az embereket.

Minap az egyik nagyobb kecskeméti bevásárlóhelyen (ahova maszkban és kesztyűben ment be) azt látta, hogy a pénztároson se maszk, se kesztyű. Megkérdezte tőle, hogy miért nincs. A válasz az volt, hogy bár kapott az üzlettől, de neki kényelmetlen. Erre -elismeri hogy kicsit felemelte a hangját- azt felelte Szentgyörgyi Tibor, hogy akkor talán ne üljön a pénztár mögé, oda, ahol a frontvonalban dolgozik, és napi több száz emberrel találkozik. Hozzátette még, hogy az üzletben nem egyedi eset volt ez, több boltoson nem volt semmilyen védelmi felszerelés.

Hasonló cikkünk:  A munka jövője: út a távmunka és hibrid modellek felé

A KecsUP-nak a mozgalom elindítója elmondta: az eset után több boltos, biztonsági őr is „rátámadt”, hogy mit képzel magáról. Elmondta nekik is, amit hírportálunknak: elvárja a felelősséget azoktól, akik nem tehetik meg, hogy otthon vészelik át ezt az időszakot. Akinek olyan munkája van, hogy most is dolgoznia kell, az ügyeljen jobban magára és embertársaira. Mindössze ennyit szeretne elérni a mozgalommal is. Figyeljenek az üzletek arra, hogy egyrészt a munkatársaknak legyen megfelelő védőfelszerelése, másrészt ezek viselését tartassák be és ellenőrizzék.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...