fbpx
17 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Saját tiszteletdíjukból osztottak virágot a széchenyivárosi képviselők

- Advertisement -

Már a választási kampányban megígérték a Szövetség a Hírös Városért Egyesület széchenyivárosi jelöltjei, hogy megszépítik a városrészt. Ennek egyik módja a Virágos Széchenyivárosért program, amelyre most került sor.

2500 tő muskátlit osztottak szét a 4., 5. és a 6. választókerületben. Mivel a járvány miatt nem tudtak megalakulni még a választókerületi tanácsadó testületek, hogy azok például erről a megmozdulásról is dönthettek volna, a három képviselő elhatározta hogy saját tiszteletdíjukból finanszírozzák meg a virágokat, amelyeket a Gyenes Kertészet kedvezményesen biztosított az akcióhoz.

Szőkéné Kopping Rita, Józsa Bálint és Dobos József (mindhárman a Szövetség frakció képviselői) osztották ma a Széchenyiváros több pontján a virágokat, mindenkinek kettő tövet. A polgárőrség is besegített, hangosbemondóval járták a környéket és hívták a lakosságot a virágokért.  Aki kért, annak maszkot is tudtak adni, amit szintén saját költségükre készítettek vagy készíttettek a képviselők.

Hasonló cikkünk:  Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

A sorban állók létszámát elnézve, sok száz erkélyt fognak díszíteni a ma átvett álló vagy folyós muskátlik.

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...