Ma este jelentik be a járványügyi szigorításokat

0
pixabay.com

Az operatív törzs tájékoztatása szerint Orbán Viktor ma este jelenti be a járványügyi szigorításokat. A kormány ülésezik, az operatív törzs javaslatait is számításba veszik.

A legújabb adatok szerint egyébként legutóbb egy nap alatt 84 beteg halt meg, és csaknem négyezer új betegnél mutatták ki a koronavírust. A Telex azt írja, hogy

“Az egyre drámaibb adatok hatására, úgy tűnik, a kormány is átértékelte korábbi álláspontját, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanis bejelentette hétfőn: a kormány újabb szigorításról dönt, mert a járvány terjedése miatt nyilvánvaló, hogy a jelenlegi intézkedések már nem elegendőek. A szigorításokról nem árult el túl sok részletet, mindössze annyit mondott, szerinte lényegesen nagyobb lesz majd a szigor, illetve a készülő intézkedések egyik eleme a maszkviselés betartásának további szigorítása lesz. Ezt utoljára hétfőn szigorították.

Az iskolák nyitvatartását Gulyás fontosnak tartja. Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter ezzel szemben az Idősek Tanácsának hétfői ülésén azt mondta, hogy a kormány minden olyan intézkedés ismételt bevezetésének a lehetőségét mérlegeli, amellyel tavasszal már élt.”

 

Hasonló cikkünk  Nem hiszi el, mit találtunk Szeberényi alpolgármester asztalán

Szavazzon!

Az alábbi szavazáson akár három választ is bejelölhet.

Milyen szigorításokra számít?

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here