fbpx

FRISS HÍREK

Nem tétlenkednek a hatvanpusztai Orbán-rezidencián, újabb épületekkel bővül a birtok

- Advertisement -

„Magyarország előre megy, nem hátra” – szól az ismert kormánypárti szlogen, a hatvanpusztai Orbán-birtok pedig ennek megfelelően fejlődik. Ezúttal egy „csicsásabb, archaizáló télikerttel” bővült a „Főnök kertje”.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Gulyáságyú Médiával közösen felülről tekintették meg a rezidenciát, és megállapították: a legutóbbi, tavaly novemberben megejtett látogatás óta eltelt időben sem tétlenkedtek a kivitelezők.

Hadházy úgy fogalmaz: „meglepődve láttam, hogy az eredeti helyett egy csicsásabb, archaizáló télikert áll a Főnök luxus palotájának a kertjében.

Videó is készült a megtekintésről, amin látható, hogy az előző pálmaháztól nem messze épült egy nagyobb, hasonló funkciójú üvegház is. Azt is észrevették, hogy a birtokon nagy a nyüzsgés, egy új építkezésre is felfigyeltek.

Hasonló cikkünk:  Külföldön gyanakodva tekintenek a magyar magántőkealapokra

Egyfajta hangár (talán termény vagy gép tárolására) épül a birtok jobb hátsó traktusában, legalábbis a betonalap erre utal” – írják.

A hatvanpusztai majorság körül minden föld az Orbán és Mészáros családoké, és bár papíron maga a hatvanpusztai birtok Orbán Viktor édesapjáé, Orbán Győzőé, egyes források szerint a miniszterelnök időnként nem csak kikapcsolódási céllal látogat el az impozáns kúriára, hanem munkamegbeszéléseket is tart ott.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...