fbpx
0.7 C
Kecskemét
2023. február 6., hétfő

FRISS HÍREK

Ezeket olvastátok a héten a legtöbben

A kecskeméti legendás szórakozóhelyek, a megyei kórház lélegeztetőgép vásárlása, és a türelmüket egyre jobban elvesztő, anyagi gondokkal küzdő vendéglátósok kerültek a top háromba ezen a héten.

A folyamatosan frissülő szórakozóhely-térkép mozgatta meg leginkább olvasóinkat. Több száz hozzászólás, email érkezett hozzánk és az Élet a régi Kecskeméten csoportba is. Még nem késő felfedezni ezeket a kultikus helyeket és akár ajánlani is olyat ami kimaradt:

Térképre kerülnek a kecskeméti éjszaka kultikus helyei a 90-es évekből

Sok kérdés merült fel a lélegeztetőgépekkel kapcsolatban az év során. Gyakorlatilag 300 milliárd forintot költöttünk 16.000db berendezésre. Most a kórház mégis azt adta hírük, hogy egy adománynak köszönhetően sikerült két darab gépet venniük, ami már nagyon hiányzott a profi ellátáshoz. Természetesen megkérdeztük a kórházat is, válaszuk a cikkben.

Miért kell adományból lélegeztetőt vennie a kórháznak, ha a kormány vett 16 ezer darabot?

A vendéglátósok egyre türelmetlenebbek a zárva tartás miatt. Nemzetközi szinten elindult az “Én kinyitok” mozgalom, amire egy kecskeméti vendéglátó hely is reagált. Ennek kapcsán jártuk körül a témát, amit nagyon sokan olvastatok és véleményeztetek.

Elegük van: önkényes nyitást tervez több vendéglátóipari egység

Ez a hét sem múlhatott el gyászhír nélkül, az Egészségügyi Szakközép tanárának hirtelen halála érdekelt sok olvasónkat.

Online óra közben hunyt el egy Bács megyei pedagógus

És végül egy vidámabb vagy inkább nevetségesebb hír is nagyon népszerű lett, melyben Izsák érintett. Nem, nem a Mondok per elsőfokú ítéletére gondolunk, bár azt is sokan olvastátok. Hanem azt, amiből kiderült, hogy Iszákon 54 milliót fognak elkölteni egy rockoperára. Lesz itt táltos buli nyárra, a kecskeméti helyek utáni nosztalgiát táncba ölhetjük majd Iszákon.

54 milliót adott Kásler miniszter Izsáknak egy rockopera megvalósítására

 

Hasonló cikkünk:  Várni kell még rá, de a szellemházat kisajátíthatja idővel a kecskeméti önkormányzat 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...