fbpx

FRISS HÍREK

Felsőlajoson és Bócsán is megszűnik az önálló posta

- Advertisement -

Folyamatosan frissülő táblázatban jelentette be honlapján a Magyar Posta, hogy újabb tizenkét, eddig önálló fiókot zár be. Ezek eddig önálló helyiségben működtek, azonban most beköltöznek a helyi kisboltba, és ezentúl postapartnerként üzemelnek tovább. Valamelyik már jövő szerdától bezár, de van, ahol csak november 15-től.

A táblázatban látható, hogy a postavállalat július közepén jelentette be az első postabezárásokat, akkor 13 önálló postai hivatalra került lakat. A táblázatban mostanra a legújabb tizenkettővel már 93 megszűnt vidéki fiók szerepel.

Ezeken a településeken szűnik meg az önálló posta: Babócsa, Bócsa, Csabacsűd, Esztár, Felsőlajos, Kőtelek, Nagyiván, Nagyvázsony, Nőtincs, Rákócziújfalu, Szanda, Zákány.

Az energiaválsággal és a brüsszeli szankciókkal indokolja az állami vállalat a bezárásokat. Közleményük szerint a „szankciók okozta európai energiaválságban mindenkinek, a lakosságnak, az állami és nem állami fenntartású intézményeknek, munkahelyeknek is fontos energiatakarékosságban tudatosabban gondolkodnia, cselekednie… a változás a postai küldemények házhoz kézbesítését nem érinti, az a megszokott módon és időben történik”.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...