fbpx

FRISS HÍREK

Reakciók a benzinárstop eltörlésére

- Advertisement -

Ahogy a KecsUP is beszámolt róla, kedd éjjel rendkívüli kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy a kormány megszünteti a benzinárstopot, kedd 23 órától piaci áron lehet üzemanyagot vásárolni Magyarországon.

Az ellenzéki pártok sorban jelentkeztek a bejelentés utáni közleményekkel:

Jobbik – „Magyarország a szocialista időket idéző hiánygazdasággá vált” – írták. Bár ők javasolták az ársapkát egy éve átmeneti megoldásként, de egy olyan országban hisznek, ahol „nem kommunista eszközökkel akadályozzák a vállalkozásokat”.

Márki-Zay Péter – a Fidesz lelepleződött, hogy „valójában ők is baloldaliak, és Gyurcsány kottájából játszanak” – írta ezt arra hivatkozva, hogy a Fidesz novemberben kiadott egy közleményt, amelyben azt írták: akkor lenne Magyarországon országos üzemanyaghiány, „ha a dollárbaloldal lenne hatalmon”. It lehet a közleményt elolvasni.

Hasonló cikkünk:  A külföldön dolgozó magyarok többsége az Orbán-rendszer miatt vándorolt ki

Momentum – emailben reagáltak a „káoszkormány késő esti bejelentésére”. A levélben az áll idézőjelben, hogy „ezek legalább kormányozni tudnak”, illetve egy mondat, mintha valaki véletlenül küldte volna el a levelet: „Bocs, nem ide.”

LMP – „hónapok óta teljesen egyértelmű volt, hogy a kormány politikája fenntarthatatlan” – írták. Idén nyáron javasolták a klímabérletet, ha ezt bevezették volna, nem alakult volna ki a válság. A párt szerint az egyetlen megoldás erre a helyzetre a „radikális zöldfordulat” – áll a közleményükben.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...