fbpx
6.4 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Reakciók a benzinárstop eltörlésére

Ahogy a KecsUP is beszámolt róla, kedd éjjel rendkívüli kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy a kormány megszünteti a benzinárstopot, kedd 23 órától piaci áron lehet üzemanyagot vásárolni Magyarországon.

Az ellenzéki pártok sorban jelentkeztek a bejelentés utáni közleményekkel:

Jobbik – „Magyarország a szocialista időket idéző hiánygazdasággá vált” – írták. Bár ők javasolták az ársapkát egy éve átmeneti megoldásként, de egy olyan országban hisznek, ahol „nem kommunista eszközökkel akadályozzák a vállalkozásokat”.

Márki-Zay Péter – a Fidesz lelepleződött, hogy „valójában ők is baloldaliak, és Gyurcsány kottájából játszanak” – írta ezt arra hivatkozva, hogy a Fidesz novemberben kiadott egy közleményt, amelyben azt írták: akkor lenne Magyarországon országos üzemanyaghiány, „ha a dollárbaloldal lenne hatalmon”. It lehet a közleményt elolvasni.

Hasonló cikkünk:  A NAV adatai cáfolják a kormány magyarázatát, hogy miért kellett drasztikusan hozzányúlni a katához

Momentum – emailben reagáltak a „káoszkormány késő esti bejelentésére”. A levélben az áll idézőjelben, hogy „ezek legalább kormányozni tudnak”, illetve egy mondat, mintha valaki véletlenül küldte volna el a levelet: „Bocs, nem ide.”

LMP – „hónapok óta teljesen egyértelmű volt, hogy a kormány politikája fenntarthatatlan” – írták. Idén nyáron javasolták a klímabérletet, ha ezt bevezették volna, nem alakult volna ki a válság. A párt szerint az egyetlen megoldás erre a helyzetre a „radikális zöldfordulat” – áll a közleményükben.

Hasonló cikkünk:  Nem bírta az extrém terhelést a holtankoljak.hu

via Telex

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...