fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Így néz majd ki Kadafalva bölcsődéje

- Advertisement -

Leviczky Cirill önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) a Facebookon adott tájékoztatást arról, hogyan fog kinézni Kadafalva bölcsődéje.

„Az épület a Boróka utca 6. jön létre, az iskola és a Templom közötti területen. Két gyermekszobát fog tartalmazni és 28 kisgyermek elhelyezésére lesz alkalmas. Az épületet energiahatékonyra és akadálymentesre tervezték, az alapterülete bruttó 351 m2 és 66 m2 fedett terasz tartozik majd hozzá. Az udvaron játszótér kerül kialakításra amely alkalmas lesz a kisgyermekkori mozgás fejlesztésre.
A tervezés hamarosan lezárul, majd indul a kivitelező kiválasztása. Az építkezés várható kezdése: 2023 IV. negyedév, a várható befejezés 2024 vége.”
Már többször megjegyeztük, hogy a pedagógus végzettségű Leviczky Cirill, aki a szakképzési centrum kancellárja, rendszerint helyesírási hibákkal posztol a városrész hivatalos Facebook oldalán. Ezt a néhány mondatot sem tudta leírni helyesírási hibák nélkül.
A poszthoz néhány látványtervet is csatolt, ezeket mutatjuk. Valamennyi Kadafalva hivatalos Facebook oldaláról való.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...