fbpx

FRISS HÍREK

A bajai fegyveres rabló zsákmány nélkül menekült, a rendőrök elfogták

- Advertisement -

Baján bejelentés érkezett a rendőrségre egy dohánybolti rablásról. Az eladó megnyomta a pánikgombot, így jelezte, hogy sürgősen segítségre van szüksége. A rendőrök azonnal, több egységgel a helyszínre vonultak.

Az ijedt alkalmazott arról számolt be, hogy megjelent az üzletben egy símaszkot és kapucnit viselő férfi, majd a kezében tartott késsel fenyegette, a kassza tartalmát követelte. Azonban ennek nem tett eleget, majd dulakodni kezdett vele a támadó, egyszer a karját is megragadta és a pult mögé húzta, miközben újból a pénz átadására szólította fel. Ám ekkor észrevette, hogy az asszony idő közben megnyomta a pánikgombot, ezért elmenekült a helyszínről.

A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Z. Nándor 30 éves bajai lakost. A férfit rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették. Őt felfegyverkezve elkövetetett rablás bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték a letartóztatását.

Hasonló cikkünk:  Ezer szállal kötődik megyénkhez az új köztársasági elnök

via police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...