fbpx
17.2 C
Kecskemét
2023. szeptember 25., hétfő

FRISS HÍREK

Meghosszabbított határidő – ma éjfélig még módosíthatók az szja-bevallási tervezetek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleményben tudatta, hogy kedd éjfélig megtekinthetők, módosíthatók és jóváhagyhatók az szja-bevallási tervezetek a NAV eSZJA-rendszerében. Mint írták, a határidő meghosszabbítását az indokolja, hogy 2023. május 22-én, a KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök) és a kapcsolódó szolgáltatások lelassultak, nehézkes volt az elérésük.

A NAV ezzel biztosítja, hogy mindenki hozzáférjen a számára készült bevallási tervezethez, és valamennyi rendelkezni kívánó adózó támogathassa az általa kiválasztott civil szervezetet, technikai számos vallási közösséget, illetve a Nemzeti Tehetség Programot – tették hozzá.

A Magyar Könyvelők Országos Egyesülete közleményt adott ki, hogy leállt az ügyfélkapu és más problémák is vannak a bevallási rendszerrel – ezután reagált a NAV.

Hasonló cikkünk:  A magántőkealapok adatai azért tűntek el, mert ott sem kellett volna lenniük

via 24.hu

Hirdetés

Felkapottak

Kerékpárral tekert esküvőjére az ifjú pár Kecskeméten, éppen az autómentes napon

A kecskeméti Juhász Imre és Juhász Eliza mindketten imádnak bringázni, így nem is volt kérdés számukra, hogy menyasszonyi autó...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...