fbpx

FRISS HÍREK

Nemzetközi Oldalkocsis Találkozót tartanak Kiskunfélegyházán

- Advertisement -

Első alkalommal szerveznek oldalkocsis motokrosszfutamot az augusztus 10-12-ke között tartó Nemzetközi Oldalkocsis Találkozón Kiskunfélegyházán – adta hírül az Autószektor az MTI-re hivatkozva.

A rendezvényt a Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület és a Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület szervezi, a helyszín pedig a helyi Parkerdő mellett kialakított motokrosszpálya.

Minden korosztálynak bepillantást enged a motoros életformába a kilencedik alkalommal megtartott rendezvény – mondta el Ónodi Árpád. A világ számos pontjáról érkeznek oldalkocsisok a találkozóra, de több országból, például Törökországból és Hollandiából rendszeresen visszatérő vendégei is vannak a fesztiválnak.

Lesznek látványos bemutatók, fellép az Izs-Team show, amely az egyetlen magyar oldtimer oldalkocsis kaszkadőrcsapat, de lesz idén először nemzetközi oldalkocsis motokrosszfutam is. A látványos bemutatón cseh, osztrák és magyar oldalkocsis motokrosszcsapatok mérik össze tudásukat és bátorságukat.

Hasonló cikkünk:  Utánpótlás férfi kéziválogatott találkozót rendeztek Lakiteleken

Kiskunfélegyházán is tartanak felvonulást, valamint oldalkocsis kiállítást és szépségversenyt, valamint „flúgos futamot” is, ahol amatőr oldalkocsisok állnak majd rajthoz.

A környék turisztikai és természeti látványosságaihoz csoportos oldalkocsis túrát hirdetnek. Az elmúlt évben Szankon jártak, idén pedig a Bugac határában lévő Pétermonostora-ásatás látnivalóit és a modern látogatóközpontot ismerhetik meg az érdeklődők idegenvezetéssel.

Az estéket ezúttal is koncertek zárják.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...