fbpx

FRISS HÍREK

A banki díjak is emelkednek áprilistól

- Advertisement -

Áprilistól inflációkövetően drágulnak a banki díjak – erről a napokban teszik közzé az emelésről szóló közleményeket. A K&H Bank már jelezte is ügyfelei felé, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve, 2024 április elsejétől emeli számlaszolgáltatásai díját. Az emelés mértéke megegyezik a 2023 évi átlagos infláció mértékével, azaz a számlacsomagok díjai 17,6 százalékkal emelkednek. 

A bankok működési költségei az elmúlt évben 16,4 százalékkal emelkedtek, ezen belül a személyi jellegű ráfordítások 21 százalékkal nőttek – derül ki a Magyar Nemzeti Bank statisztikáiból. Komoly remény nincs arra, hogy a bankok díjemeléseikben komolyabb önmérsékletet tanúsítsanak.

Érdekességként: az MNB (előzetes) adatai szerint a magyarországi bankok adózott eredménye 2023-ban csaknem a triplája lett az előző évinek, és a dolgozók bérét is jól megemelték a pénzintézetek.

Hasonló cikkünk:  Orbán Balázs bóknak tartja Andrew Tate nőgyűlölő influenszer dicséretét

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...