fbpx

FRISS HÍREK

Állítsuk meg Brüsszelt! Újabb kecskeméti útra adott pénzt. Ez veszélyes!

- Advertisement -

A kormányzati szinten agyon szidott EU, a „bevándorláspárti” uniós vezetés, a hanyatló nyugat újabb kecskeméti út megépítésére adott pénzt. Bár Kecskemét is tele volt korábban az Állítsuk meg Brüsszelt! táblákkal.

Itt húzódik majd a Gábor Dénes út

A napokban kezdődött el annak az útnak az építése, jobban mondva annak előkészítése, amely a Decathlon körforgalmat összeköti majd a helvéciai úttal és megy el a transzformátorüzem előtt.

Most itt egy földút van, itt fognak aszfaltozni. Azt remélik az új úttól, hogy tehermentesíti a szinte már járhatatlan Beretvás közt. Ez a hír persze az ott lakóknak örömhír, de ha minden kadafalvi és ballószögi átszokik az új útra, akkor pontosan akkora lesz a forgalom itt, mint most a Beretváson. Igaz, kezdetben biztosan jobb minőségű és szélesebb úton.

Hasonló cikkünk:  Mi történt az elmúlt héten a vidéki Magyarországon? - heti sajtószemle

Uniós és hazai támogatással valósul meg 100%-os finanszírozásban. 575 millió forintból épül meg az út, amely Gábor Dénes nevét viseli majd és 642 méter hosszú lesz, valamit 7 méter széles. Ebből elágazik majd a 133 méter hosszú és 6 méter széles Rosta utca. Az utak mellett szikkasztó árkok lesznek.

A munka már láthatóan el is kezdődött, legelőször a közműveket rendezik a tereppel együtt. Úgy számolnak, hogy egy év múlva lehet majd közlekedni az új utakon. Mivel a Fidesz-KDNP megnyerte itthon az EP választást, ezért a bevándorlás megállt, így migránsok nem fogják koptatni az új aszfaltot.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...