fbpx

FRISS HÍREK

Törölt HIROS.HU cikk: megszereztünk néhány kommentet

- Advertisement -

Mint írtuk, a hiros.hu önkormányzati propaganda termék törölte cikkét a galambok lakta Club Caribe-ről, miután a kommentekben arra tettek utalást többen, hogy a város vezetése szépen lassan elveszi a fiataloktól az éjszakai szórakozási lehetőségeket.

A polgármestert külön kiemelték néhány hozzászólásban. Az írás ezt követően eltűnt a honlapról és annak Facebook oldaláról. Néhány képernyőmentés azért maradt egy-két kommentről, ezeket tesszük ide most. Akinek van még ilyen lementve, az kérjük, küldje el a szerkesztoseg@kecsup.hu címre!

Azért itt üzennénk a hiros.hu szerkesztői csapatának, hogy a piktogramban kitett denevér nem madár, hanem emlős.

Mennyire így van! Mármint tényleg minden eseményen el szokták mondani, hogy köszönik a polgármesternek, hogy létrejöhetett, mintha ő döntött volna egyedül, illetve a pénzt is saját zsebből állná. 

 

Hasonló cikkünk:  Szemereyné Pataki Klaudia polgármester volt a Hunyadi Pódium vendége

Megkerestük a hiros.hu online- és közösségi médiaszerkesztőjét, Bogdándi Ferencet, hogy mi az oka a cikk eltűnésének, amint válaszol, megírjuk. Azt is, ha nem tesz ennek eleget a közpénzből fenntartott portál illetékes szerkesztője.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...