fbpx

FRISS HÍREK

VER-BAU felelősségvállalás: kézfertőtlenítőt osztott a főtéren a kecskeméti cég

- Advertisement -

A VER-BAU akciója jó példa arra, milyen a helyes magatartás egy közelgő vírusfertőzés árnyékában. Pánik nélkül, átgondoltan segíteni másokon, belátva, hogy ezzel a saját biztonságunkat is erősítjük.

Szerencsés volt, aki a napokban a kecskeméti főtéren sétált: kézfertőtlenítő szert kaphatott a VER-BAU Kft. munkatársaitól. Sokan alig hittek a szemüknek, hogy a napok óta hiába keresett szert valaki ingyen odaadja nekik. A VER-BAU munkatársai a cég kézfertőtlenítő szereinek azt a részét adományozták el, amit a dolgozók veszélyeztetése nélkül nélkülözni tudnak, összesen mintegy negyven flakonnal. A döntést a cég vezetése hozta meg az országos veszélyhelyzetre, illetve a kézfertőtlenítő szerek általános hiányára reagálva.

– Reggel óta a boltokat járom, hátha találok még valahol kézfertőtlenítőt, de nincs sehol. El sem hiszem, hogy ezt most így ideadják – mondta egy hölgy, aki éppen a padon ülve gyűjtött erőt a további keresgéléshez. A Kossuth szoborhoz érkező osztály tanárnője túlzás nélkül repesett az örömtől és a gyerekeknek azonnal bemutatta a szer helyes használatát. Több felelős járókelő bevallotta, hogy van már a háztartásukban hasonló szer, és ugyan nagy a kísértés, hogy még egyre szert tegyenek, mégis átengedték a lehetőséget azoknak, akiknek még egy sincs.

Hasonló cikkünk:  Nyilvánosságra került Magyar Péter beígért hangfelvétele, kiderül majd mire lesz elég

Legyen a jó példa fertőzőbb a vírusnál! 

– Bízunk benne, hogy nem csak a vírus, hanem a jó példa is fertőző. Minden eszközt meg kell ragadni most a megelőzésre, a közös védekezésre, és belátnunk: itt az ideje minden erőforrásunkat mozgósítani. Elsőként a lelki erőt – mondta a VER-BAU akcióját szervező munkatársuk hozzátéve, hogy gyökeresen meg kell változtatni néhány berögzött szokásunkat, fizikailag és gondolati síkon is. Ezentúl például elemi érdekünk, hogy a szomszéd tehene is egészséges legyen.

(X)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...