fbpx

FRISS HÍREK

Rátámadt a bika a gazdájára Hercegszántón

- Advertisement -

Készenléti rendőrök és katonák mentettek meg Hercegszántónál egy férfit, akit a saját bikája öklelt fel – közölte a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség munkatársai határőrizeti feladatokat láttak el 2020. augusztus 2-án, vasárnap este Hercegszántó térségében, amikor a Natália hídtól nem messze, a Budzsak-csatorna partjáról segélykiáltásokat hallottak.

„Segítség! Megfulladok! Megtámadott a bika!”

– kiabálta egy nyakig vízben lévő férfi a csatornából, a parton egy bika szaladgált, néhány tehén pedig a közelben legelészett.

A környék rendőrei és katonái közösen kezdték meg a mentőakciót.

Katonai gépkocsikkal szeparálták el a dühös állatot, ezalatt az egyenruhások a nehezen kommunikáló férfi segítségére siettek az iszapos, náddal benőtt területen.

Sikerült partra emelni a férfit, akinek számtalan kisebb-nagyobb sérülés volt a testén.

Az áldozat elmondta, hogy saját tanyáján legeltette két tehenét és bikáját, amikor a bika megtámadta, felöklelte, és körülbelül 30 méteren keresztül a földön görgette, végül a csatornába lökte, ahol egy vasdarabban tudott nehezen megkapaszkodni.

Hasonló cikkünk:  Gergely-járás a Lakiteleki Szivárvány Óvodában - fotógalériával

A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...