fbpx

FRISS HÍREK

Friderikusz Sándor a YouTube-ra költözik, szerinte a TV elvesztette egykori jelentőségét

- Advertisement -
A jelenleg az RTL Klub-on heti egyszer látható Friderikusz Sándor visszavonulóban van a tévézéstől, pontosabban a nagy tévécsatornáktól, legalábbis erről beszélt a Blikknek, amit a media1.hu is idéz.

„Most ugyan évente kétszer hat adásban feltűnök az Életünk történetében az RTL Klub képernyőjén, de én már ennél többet az országos televíziózástól nemigen akarok, már csak azért sem, mert szerintem a televízió elvesztette egykori jelentőségét, legalábbis idehaza.”

Friderikusz hozzátette, hogy szerinte a fontos dolgokról, ügyekről és jelenségekről a nagy tévékben már nemigen lehet beszélni, a csatornafőnökök szerint azt senki nem nézné meg.
Az ismert műsorvezető ezután elárulta, hogy az elmúlt három-négy hónapban egy önálló kis tévéstúdiót épített, ahol

„úgymond független műsorszolgáltatásba kezdek, április 29-től beszélgetéseimet – egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként frissítve – a Facebookon és a YouTube-on lehet majd látni, illetve podcast formában meg is lehet hallgatni.”

Poll not found
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...