fbpx

FRISS HÍREK

Jakab Péter utcafórumot tartott Kecskeméten

- Advertisement -

Ma olyan miniszterelnöke van az országnak, aki nem mer lemenni a nép közé. Ezért nem is ismeri a valóságot – fogalmazott Jakab Péter, a Jobbik előválasztási miniszterelnök-jelöltje kecskeméti utcafórumán. A politikus elmondta, hogy ezzel szemben ő járja az országot és megkérdezi az embereket, milyen problémáik vannak.

Nem azt kérik, hogy mentsük meg őket Brüsszeltől. Vagy, hogy akadályozzuk meg a gyerek nemváltoztató műtétjét, mert azt kért karácsonyra. Tisztességes bért és tisztességes nyugdíjat akarnak főként – fogalmazott a politikus.

Jakab Péter elmondta, hogy amit ő kínál az országnak, az a kiszámíthatóság. Minőségi munkáért minőségi bér, tisztességgel ledolgozott évek után tisztességes nyugdíj és lopás esetén börtön – jelentette ki.

Mint mondta, vissza akarja adni az emberek hitét. Hogy lehet máshogyan is. Hogy harminc évnyi beletörődés és megszokás, hallgatás után végre valóban felzárkózhatnánk a nyugathoz. Ezt követően közönségének a következőket mondta:

Ti nem olyan országban akartok élni, ahol tolvajok dirigálnak tisztességes embereknek. Százharminchárman. Ti nem olyan országban akartok élni, ahol büntetlenül ki lehet lopni az ember szemét. Nem olyan országban akartok élni, ahol nem meghallgatják az embert, hanem lehallgatják.

Beszéde végén felhatalmazást kért a jelenlévőktől arra, hogy Orbán Viktor kihívója lehessen. Az ehhez szükséges ajánlásokat már összegyűjtötte, arra kérte a közönséget, hogy az előválasztáson is támogassák őt és a Bács megyei 1-es körzetben Lejer Zoltán képviselőjelöltet.

Hasonló cikkünk:  Japán teaceremónia is volt a kecskeméti Sakura ünnepen

A mikrofonnál: Lejer Zoltán előválasztási képviselőjelölt (Jobbik)

A kettes körzetben nincs a Jobbiknak saját jelöltje, ott az MSZP-Párbeszéd jelöltjét, Király Józsefet támogatják, aki szintén megjelent az eseményen.

Jakab Péter beszélt még Szájer Józsefről és a hálószobákról, illetve megemlítette, hogy Orbán Viktort Szegeden, Vácott és akár Tiszalökön is szeretettel várják. Mint mondta, mindegy hol, csak üljön. A teljes beszéde alább meghallgatható (a helyszínen volt torz a hang, nem a felvétel sikerült rosszul).

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...