fbpx
11.5 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Kiderült, Lázár János utasítására mondták fel a Fradi női kézilabdacsapatának szponzorszerződését

- Advertisement -

A Mahart vezetője úgy döntött, hogy az állami hajós cég felbontja a szponzorszerződését a Fradi női kézilabdacsapatával. Kubatov Gábor, az FTC elnöke vérlázítónak és primitívnek nevezte ezt a lépést. Majd kiderült, a szerződést Lázár János miniszter utasítására mondta fel a cég, mert minden pénzüket a szolgáltatás javítására kell fordítaniuk.

A szerződés felbontását a csapat eredménytelenségével indokolták, ami a Ferencváros vezetője szerint „vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív”. Kubatov szerint a Lázár minisztériumához tartózó cég „döntéshozói tájékozatlanok, és döntésükkel – vagyis hogy nem szponzorálnak tovább – ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését.”

Azt nem tudni, hogy pontosan mekkora összegtől esett el így a Fradi kézilabdacsapata, de 2018 és 2023 között nettó 18 millió forinttal támogatta a cég az FTC-t.

Hasonló cikkünk:  A Lázár János vezette minisztérium láthatatlanná tenné az építkezéseket

Az RTL kereste a klubot, de az nem válaszolt arra a kérdésre, hogy jogi útra terelik-e az ügyet, ahogy Kubatov korábban jelezte.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...