fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

A Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistája nyomkövetőt tett a nemzeti konzultáció válaszborítékjába

- Advertisement -

A Kétfarkú Kutya Párt egyik passzivistája (aktivistája) rendhagyó kísérletbe fogott, a szuverenitásvédelmi nemzeti konzultáció válaszborítékába egy Apple AirTag nyomkövetőt rakott, hogy nyomon követhesse annak útját – írja a párt egy közleményükben.

A borítékot január 17-én, a konzultáció meghosszabbított határidejének utolsó napján adták fel Alsóörsön. Innen pedig így alakult a sorsa, ahogy azt a közleményben írták:

  • Január 17-én még Alsóörsön “aludt” a levél.
  • Január 18-án délután a Magyar Posta budaörsi levélelosztó üzemében jelentkezett be. Egy hétig nem mozdult, de folyamatosan jelezte, hogy ott van.
  • Január 26-án reggel (amikor a konzultációt lezárták és annak eredményét már közzétették), a boríték még mindig a postán volt.
  • Ugyanezen a napon mozgásba kezdett, először egy budaörsi McDonald’s étterem környékén jelentkezett be, majd továbbhaladt a Göncz Árpád városközpont felé.
  • Végül január 26-án reggel 8:30-ra ért el a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. Csata utcai telephelyére, ahol a kiértékelés zajlott.
Hasonló cikkünk:  A minisztérium abba is beleszólna, milyen könyvek legyenek, vagy ne legyenek egy kistelepülés könyvtárában

Ahogy a párt írja, felmerül a kérdés, „hogy a konzultáció kiértékelésének folyamata mennyire volt teljeskörű és időbeni”, mert ahogy a kísérlet is mutatta, legalább egy levél „biztosan nem számított bele az összeredménybe.”

„Pártszimpátiától függetlenül is le lehet szögezni tehát, hogy a határidőn belül postára adott küldemény csak azután került a feldolgozó telephelyére, hogy már tudtuk, “mi az eredmény”. Mindez kicsit a Tanú c. film klasszikus jelenetét juttathatja eszünkbe: “Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!” – írták a közleményben.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...