18.3 C
Kecskemét
2021. május 12., szerda
KecsUPKecskemétenGurmai Zita: A kecskeméti piac után irány Nagy Blanka ballagása

FRISS HÍREK

Gurmai Zita: A kecskeméti piac után irány Nagy Blanka ballagása

Ezúttal Gurmai Zita parlamenti képviselő segített a kecskeméti szocialistáknak a kampányolásban. A piacon felállított standnál osztogatott lufit és szóróanyagot, valamint beszélgetett az érdeklődőkkel. Később tett egy kört a piacon, ahol több árussal is váltott néhány szót a közelgő EP választásról.

Mint mondta, most lesz az első uniós választás, amelynek valódi tétje van. Az, hogy Magyarország az EU tagja marad-e, vagy Orbán Viktor kivezeti az országot a közösségből. Arra hívta fel a figyelmet, hogy ha nem lennénk az EU tagországa, akkor mindenre kb. a fele jutna.

Most ez nem belpolitikáról szól, hanem külpolitikáról. Nagyon fontos választás előtt állunk – szögezte le Gurmai Zita MSZP-s országgyűlési képviselő, aki tíz éven át volt az Európai Parlament tagja.

A kecskeméti piac után Kiskunfélegyházára indult, Nagy Blanka ballagására. Mint mondta, szívesen tesz eleget a lány meghívásának ( ő az, akit a tüntetéseken vállalt szerepei miatt gátlástalanul, hazudozva támadott a fideszes média, és ő az, akinek a szoknyája alá befényképezett a Pesti Srácok újságírója ). Gurmai Zita a KecsUP-nak elmondta, hogy megjelenése kiállás Blanka mellett. Valamint kiállás a nők mellett ( a képviselő az európai szocialisták nőszervezetének az elnöke ), és kiállás a megalázottak mellett.

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....