fbpx
3 C
Kecskemét
2023. február 1., szerda

FRISS HÍREK

Vizsgálat helyett 2 millióra büntették Kuttor Attilát, mert arra célzott, hogy az MLSZ a Felcsútnak kedvez

Június 24-én a Mezőkövesd edzője, Kuttor Attila a Debrecen ellen 1-0-ra elvesztett meccsük után dühösen kifakadt – írta meg a 444.hu.

„Nyugodtan indulhat az Európa-ligában, aki akar, vagy akit az MLSZ megjelöl” – mondta. „Mérkőzések óta ki akarnak minket végezni”, nem tud már mit mondani a játékosainak, ezen a meccsen is „rúgtunk egy szabályos gólt, kaptunk egy szabálytalant, és elveszítettük a mérkőzést”.

Kuttor Attila elkeseredett nyilatkozata

Kuttor korábban is hangot adott csalódottságának. Az Újpest elleni meccs után, amikor a 95. percben egyenlítettek ellenük, azt mondta:

„Helyzetek számában és minden tekintetben meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést, megint így sikerült. Nem tudjuk kiszámítani, amikor az ellenfél vezet, három percet hosszabbítanak, most hatot. Nem ez az oka, csak az ember nem tudja kiszámolni, hogy mi mivel jár és ilyenkor bosszantó, utána meg öt húsznál lefújják, amikor egyenlő az állás. Ez van most. Nem a bírókkal szeretnék foglalkozni, mert egyébként remekül vezették a mérkőzést, csak ezt nem tudjuk kiszámolni, ha nekünk kell idő, akkor három perc a hosszabbítás, ha nem nekünk kell, akkor hat. Érdekes…”

Hasonló cikkünk:  Kinek jó megoldás a szerver hoszting?

Itt egy összeállítás a Mezőkövesd kárára hozott legutóbbi játékvezetői  döntésekről >>

A Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, Orbán Viktor jóbarátja, Magyarország jelenleg leggazdagabb embere által vezetett MLSZ fegyelmi bizottsága most – bármiféle független vizsgálat nélkül – 2 millió forintra büntette Kuttort, mert

„kétségbe vonta a versenysemlegesség elvének érvényesülését, és amely alkalmas arra, hogy az MLSZ működésével szembeni bizalmat megingassa”.

A siker valódi titka

Az 1800 fős Fejér megyei Felcsút Orbán Viktor miniszterelnök gyermekkorának helyszíne volt. A falu labdarúgó akadémiájának csapata a legendás Puskás Ferenc nevét viseli, 2011 óta pedig 68,4 milliárd forint közpénzt kapott – jórészt az MLSZ döntései nyomán.

Hasonló cikkünk:  Gulyás Gergely: a 27 „mérföldkő” túlnyomó többségét már teljesítettük

Ez azt jelenti, hogy

minden magyar család 25 000 forintot adott Orbán Viktor hóbortjára.

De úgy is fogalmazhatunk, hogy hétszer lehetne a Lánchidat felújítani a felcsúti csapat állami apanázsából.

A Felcsút végül az NB1 idei évadát a harmadik helyen zárta, így kijutott a nemzetközi porondra, és az Európa-Ligában indulhatnak. Náluk kisebb település csapata nincs a bajnokságban, még a máltai Floriana is hivatalosan 2200 lakosú.

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...