fbpx

FRISS HÍREK

Bemutatta jelöltjét az LMP Bács-Kiskun 4. számú választókerületében

- Advertisement -
A Bács-Kiskun 4. választókörzetben az LMP meggyőződése szerint a legesélyesebb ellenzéki aspiráns Kis-Szeniczey Kálmán, a Veled a Városunkért Egyesület önkormányzati képviselője, az LMP Bács-Kiskun megyei elnöke és biogazdálkodó – jelentette be Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke Kiskunfélegyházán.
Schmuck Erzsébet a jelölt feladatának nevezte felépíteni és egyesíteni az ellenzéki szavazótábort a többi ellenzéki párt képviselőinek együttműködésével. Emellett szükségesnek nevezte a csalódott kormánypárti szavazók és a bizonytalanok meggyőzését.
Kis-Szeniczey Kálmán a megoldandó feladatok közé sorolta és több évtizedes adósságnak nevezte Kiskunfélegyháza és környéke úthálózatának fejlesztését. Kiemelte, hogy a vidékfejlesztési forrásokat elsősorban zöld gazdaságfejlesztésre kell fordítani: zöld felületek növelésére, fásítási programok támogatására, a megújuló energiaforrások és a körkörös gazdasági modellre épülő programok felhasználására.
Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke elmondta: tudatában vannak annak, hogy csak közös összefogással tudják leváltani a kormányt. Az LMP is elkötelezett abban, hogy részt vegyen az ellenzéki együttműködésben, éppen ezért mind a 106 egyéni választói körzetben egy ellenzéki jelölt áll majd a jelenlegi kormánytöbbség jelöltjével szemben.

Ki is Kis-Szeniczey Kálmán?

Kis-Szeniczey Kálmán Kiskunfélegyházán él, a rendszerváltás kezdete óta részt vesz a helyi közéletben, két évtizedes helyi és megyei önkormányzati munka áll mögötte. Agrármérnök, biogazdálkodó – írja a lehetmas.hu.
Többek között kezdeményezte a helyi klímavédelmi akcióterv kidolgozást, városfásítási és Babafa programot. Aláírást gyűjtött civilekkel Bankfalu orvosi rendelőjének megmentéséért, megakadályoztak egy környezetszennyező rádiófrekvenciás adótorony létrehozását, a lakóövezet és a helyi védelem alatt álló természeti terület határán.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...