fbpx

FRISS HÍREK

A Kecskeméti TE izlandi vagy lett csapattal játszik az Európa Konferencia Liga selejtezőkörében

- Advertisement -

Nem dőlt még el, csak az, hogy a Kecskeméti TE a lett Riga és az izlandi Víkingur Reykjavík párharc győztese ellen lép majd pályára az Európa Konferencia Liga selejtezőkörében. 

Egy évvel ezelőtt kevesen mertek volna arra még kis összegben is fogadni, hogy az NB1-ben újonc kecskeméti lila-fehérek a szezon végén azon izgulnak, hogy melyik külföldi csapattal fognak megmérkőzni az EKL 2. selejtezőkörében.

A KTE a párharc első meccsét hazai pályán játszhatja július 27-én, a visszavágóra egy héttel később kerül sor augusztus 3-án.

A KTE nem kiemeltként vett részt a sorsolásban, ezért az már előre ismert volt, hogy magasabban rangsorolt együttessel fog megmérkőzni. Így olyan csapatok is felmerültek, mint a belga Gent vagy az ír Linfield is.

Hasonló cikkünk:  Jelenetíró pályázatot hirdet középiskolásoknak a rendőrség és a színház

Az NB I-ben szereplő csapatok közül az EKL-ben még érdekelt a harmadik helyezett Debrecen, valamint a kupagyőztes Zalaegerszeg. A zalaiak az NK Osijek, a debreceniek az örmény Alaskert és a montenegrói Arszenal Tivat meccsének győztese ellen mutathatják meg tudásukat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...