fbpx

FRISS HÍREK

Reklámok a cikkeinkben – Miért és hogy?

- Advertisement -

Tudjuk, senki nem szereti a filmeket megszakító reklámokat, azonban ezek nélkül nem lenne mit megszakítani, mert a televíziós társaságoknak nem volna pénze műsorokra. Így van ez az internet világában is, csak talán nem ennyire zavaró (nem akasztja meg az olvasást percekre) egy-egy hirdetés. Muszáj volt nekünk is nyitni a reklámok felé, hogy ezzel is növeljük bevételeinket. Lehetséges, hogy eltűnnek majd ezek, ha már annyi támogatást kaptunk az olvasóktól, hogy megleszünk ezek nélkül is. Ez most még nincs így.

Üti a cikk tartalmát a hirdetés?

Fontos leszögeznünk, hogy a cikkeinkben látható reklámokat nem mi helyezzük el. Csak a felületet jelöljük ki ezeknek, de, hogy mi kerül oda, az az olvasón múlik leginkább. Akármennyire is riasztó, a Google sok mindent tud rólunk. Azokat az információkat biztosan, amelyek ahhoz szükségesek, hogy potenciális vásárlót csináljanak belőlünk. Feltérképezik kattintási szokásainkat, a minket érdeklő témákat, pásztázzák, hogy éppen mit olvasunk, és még azt is tudják, melyik városból internetezünk. Amikor azt halljuk, hogy a Facebook ingyenes, a Google ingyenes, akkor azt értsük úgy, hogy pénzt nem kell fizetni a használatukért, de bizony megfizetjük máshogy. Magunkkal. Azokkal az információkkal, amelyeket beszippantanak rólunk, amikről az előbb írtunk. Szóval ezek alapján megsaccolják, hogy mire kattint jó eséllyel az internetező, és egy ilyen reklámot tesznek elé. Bizonyára megfigyelte már, hogy valamilyen terméket keresett az interneten, majd pont ilyen hirdetések jöttek szembe a közösségi oldalon. Vagy olyan oldalakon, amelyek ugyanúgy élnek ezzel a hirdetési lehetőséggel, mint mi.

Hasonló cikkünk:  Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

Holnap is olvasna egy izgalmas kecskeméti ügyről?

Reklámok ide, hirdetések oda, olvasóinkban bízunk a legjobban. Önök jelenthetik a garanciát arra, hogy holnap és holnapután is lesz KecsUP. Ezzel olyan ügyek, amelyeket máshol nem olvashat. Nem kérünk lehetetlent, csupán havonta két gombóc árát. Ha a többezer olvasónk csupán ennyit küldene rendszeresen, a KecsUP-ot nem fenyegetné pénzügyi válság, sőt, ezzel még terjeszkedhetnénk is.

Cikkeink alatt ezért be lehet állítani rendszeres havi támogatást, de itt egyszeri utalás is indítható. Bárki használhatja saját bankolási felületét is a támogatás elküdéséhez. Ehhez alább olvasható minden szükséges adat.

Olvassa el ezt a cikkünket is, amely arról szól, hogy Hugyecz Zoltán cégtulajdonos miért támogatja a KecsUP-ot.

Hugyecz Zoltán: Azért támogatom a KecsUP-ot, mert ez végre nem egy propaganda újság

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...