fbpx
12.8 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

Látványos videó: Ennyit romlott 3 hónap alatt a Gábor Dénes utca

Rengeteget foglalkoztunk már a Gábor Dénes utcával és annak egyik szakaszával, amely már-már mindennek mondható, csak útnak nehezen nevezhető. Az előzménye ennek a borzalmas szakasznak annyi, hogy uniós pénzből, hazai forrással megtámogatva a Decathlontól csaknem az egyetemi kollégiumig új út épült, de a Rosta utcától a Korhánközi útig már nem, oda csak egy zúzalékos felület került, amelyről bár a propagandasajtó azt írta, hogy jó minőségű, erős és biztonságos lesz, mégsem tűnik ilyennek.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméti ellenzéki pártirodákat matricázott le a Fidelitas

Már az elkészülése után néhány héttel megjelentek az első kátyúk, majd januárban azt írtuk, hogy már elkezdett hasonlítani a Beretvás közre, amelynek a kiváltására is épült ez az út, és amelynek egyik feléről írunk most. Pedig akkor még csak kb. két hónapja készült el. Majd márciusban végigmentünk a minősíthetetlen szakaszán úgy, hogy videóra vettük. Most, három hónap után megint tettünk itt egy kört, és a két videót most egymás mellé rakva mutatjuk meg, hogy három hónap alatt is mennyit romlott ez az útszakasz.

Hasonló cikkünk:  Három hétre leáll a kecskeméti Mercedes-gyár

 

Az utolsó 300 méter, amit itt megmutattunk, 26 millió forintba került. Vagyis egyetlen métere 90 ezer forintot emésztett fel. Miután több a kátyú, mint a hibátlan szakasz, újból megcsinálják majd ezt a részét az útnak. Legalábbis ezt közölte Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, aki azt is elmondta, hogy a gyorsan hajtó autósok tették tönkre az utat, mert az csak 30 km/órára volt tervezve.

A Gábor Dénes utca kálváriájáról itt olvshatja el korábbi cikkeinket.

Hasonló cikkünk:  Gyermekjogi alapítvány: Politikus ne fotózkodjon gyerekekkel

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...