fbpx

FRISS HÍREK

Látványos videó: Ennyit romlott 3 hónap alatt a Gábor Dénes utca

- Advertisement -

Rengeteget foglalkoztunk már a Gábor Dénes utcával és annak egyik szakaszával, amely már-már mindennek mondható, csak útnak nehezen nevezhető. Az előzménye ennek a borzalmas szakasznak annyi, hogy uniós pénzből, hazai forrással megtámogatva a Decathlontól csaknem az egyetemi kollégiumig új út épült, de a Rosta utcától a Korhánközi útig már nem, oda csak egy zúzalékos felület került, amelyről bár a propagandasajtó azt írta, hogy jó minőségű, erős és biztonságos lesz, mégsem tűnik ilyennek.

Már az elkészülése után néhány héttel megjelentek az első kátyúk, majd januárban azt írtuk, hogy már elkezdett hasonlítani a Beretvás közre, amelynek a kiváltására is épült ez az út, és amelynek egyik feléről írunk most. Pedig akkor még csak kb. két hónapja készült el. Majd márciusban végigmentünk a minősíthetetlen szakaszán úgy, hogy videóra vettük. Most, három hónap után megint tettünk itt egy kört, és a két videót most egymás mellé rakva mutatjuk meg, hogy három hónap alatt is mennyit romlott ez az útszakasz.

 

Az utolsó 300 méter, amit itt megmutattunk, 26 millió forintba került. Vagyis egyetlen métere 90 ezer forintot emésztett fel. Miután több a kátyú, mint a hibátlan szakasz, újból megcsinálják majd ezt a részét az útnak. Legalábbis ezt közölte Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, aki azt is elmondta, hogy a gyorsan hajtó autósok tették tönkre az utat, mert az csak 30 km/órára volt tervezve.

A Gábor Dénes utca kálváriájáról itt olvshatja el korábbi cikkeinket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...