fbpx

FRISS HÍREK

Körbeutazta az Egyesült Államokat a NER kedvenc luxusrepülője

- Advertisement -

Röviddel a választások után hosszabb Egyesült Államokbeli körútra indult a NER fontos figurái által előszeretettel használt Bombardier Global 6000-as luxusgép.

A magánrepülő április 18-án indult és öt amerikai város érintése után 30-án ért vissza Budapestre.

Az első leszálló Washingtonban, a Dulles repülőtéren volt. A gép két napot tartózkodott az amerikai fővárosban, majd 20-án indult tovább Dallasba, ahol szintén egy teljes napnyi pihenő következett.

A következő állomás Salt Lake City volt, ahonnan a Bombardier 25-én hajnalban repült Miamiba. Végül a gép egy rövid orlandói kitérőt követően szombaton jött vissza Magyarországra.

A osztrák, illetve újabban svájci társaság tulajdonában lévő, de rendszerint a ferihegyi repülőtéren állomásozó gépre utoljára egy éve irányult a sajtó figyelme. 2021 márciusában, még a Covid-járvány alatt derült ki, hogy Mészáros Lőrinc és a vele akkor még friss kapcsolatban lévő Várkonyi Andrea utazott a fedélzetén Dubajba.

Hasonló cikkünk:  Az Orbán-kormány nem szereti Brüsszelt, mégis EU-s pénzből finanszírozott projekttel dicsekszik

A gép a tavasszal keveset repült, hosszabb utakra nem is használták. Március eleje óta azonban Monacóban és Berlinben többször is megfordultak vele.

via 24.hu

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...