fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

A kormány 10 ezer példányban fizeti elő a Nemzeti Sportot

2024-ben a kormány a költségvetésből járatja majd a Nemzeti Sportot 10 ezer példányban ingyenesen, hogy a nyomtatott lap fennmaradjon.

„Annak érdekében, hogy a megváltozott világpiaci körülmények ellenére a Nemzeti Sport print (offline) médiumként továbbra is megtartsa a széles olvasótáborát, továbbá a print napilap továbbra is első számú sportinformációforrás legyen a versenyszerűen és a sportot szabadidős tevékenységként űzőknek, a sport iránt érdeklődőknek új terjesztési csatornát (alternatív úton történő terjesztés) kezd kialakítani 2023-ban, melynek további fejlesztése szükséges 2024. évben is” – szerepel a jövő évi költségvetés indoklásában.

Az olvasókhoz, köztük sportegyesületekhez, sportklubokhoz, ügyfélforgalommal bíró közintézményekhez és egyéb közintézményekhez díjmentesen kerülnek a print termékek 10 ezer példányban. Az N.S. Média működésének biztosítására 2024. évben 1 milliárd 338 millió 300 ezer forint áll rendelkezésre, áll az indoklásban.

Hasonló cikkünk:  Navracsics optimistább Orbánnál az Európai Unió jövőjével kapcsolatban

A Magyar Terjesztés-ellenőrzési Szövetség (MATESZ) adatai szerint a Nemzeti Sport példányszáma drasztikusan csökkent az elmúlt években: 2018 első negyedévében még közel 32 ezer darab volt, az idei első negyedévben azonban mindössze 19.600. A második negyedévben további 1.500-zal, azaz több mint 7 százalékkal csökkent a példányszám.

Hasonló cikkünk:  Itt az ősz, a gyurgyalagok is elindulnak a telelőhelyükre

via 24.hu

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...