fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Kecskeméti keramikusművész a fővárosi BA’ART GALLERY-ben

- Advertisement -

Hamu neszek címmel nyílik tárlat pénteken a budapesti Barabás Lakásgalériában, ahol várpsunk egyik elismert keramikusművésze is szerepelni fog. Kontor Enikő és Nádor Tibor közös kiállításának megnyitója szeptember 29-én lesz 17:30-kor.

Kontor Enikő a Nemzetközi Kerámia Stúdió rezidens művésze és Nádor Tibor az Artus Kortárs Művészeti Stúdió vezetője. A két művész elmondása szerint már nagyon régóta szeretett volna együtt kiállítani. Nem csak Barabás Lajos és Barabás Zoltán lehet büszke, amiért az alkotók a BA’ART GALLERY-t választották, hanem Kecskemét is, amiért az itt élő képzőművészeink elismerést és kiállítóteret kapnak az országban.

Kontor Enikő munkásságát itt követhetjük online: @enikokontor

Nádor Tibor munkásságát itt követhetjük online: @tibornador_artist

 

Hasonló cikkünk:  Szomszédba nyíló térkapuk – Jegyzetek Bukta Imre kecskeméti tárlatához

Helyszín: BA’ART GALLERY, 1137 Budapest, Pozsonyi út 28

Időpont: Szeptember 29. péntek, 17:30

A szervezők arra kérik a látogatókat, a +36205171847-es telefonszámon jelezzék az érkezésüket. A tárlat október 29-éig látogatható.

További részletek az esemény Facebook oldalán.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...