fbpx
20.3 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Lejer Zoltán is a Szabad Városok Szövetsége alapítói között

- Advertisement -

Baján alakult meg hétfőn a Szabad Városok Szövetsége, amelyet több, ellenzéki polgármesterjelölt hozott létre azzal a szándékkal, hogy közös erővel változtassanak a jelenlegi önkormányzati rendszeren, és ebben a küzdelemben érdekérvényesítő erejüket összehangolják.

Arról is nyilatkoztak, hogy polgármesterként munkájukat és a közpénzek elköltését az átláthatóság jellemzi majd, a tájékoztatást pártatlanul fogják végezni, az elvégzett feladatokat pedig a célszerűség, a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezése és a fenntarthatóság jellemzi majd.

A dokumentumot Nyirati Klára bajai, Bolvári Ferdinánd kalocsai, Bomba Gábor szekszárdi, Rétfalvi Józsefné kiskunhalasi, Csőzik László érdi, Lejer Zoltán kecskeméti és Czuth Zoltán László keszthelyi ellenzéki polgármesterjelölt írta alá.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...