fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

A Keol-nak is elment a Szövetség közleménye, hiába állít mást a hírportál

- Advertisement -

Nekünk aztán tökmindegy, hogy egy másik hírportál – ez esetben a keol.hu – lehozza-e minden jelölőszervezet jelöltjeinek arcképét, névvel együtt, vagy sem. Esetleg csak a Fidesz-Kdnp összefogásét. Lelke rajta! De amikor arra hivatkoztak, amikor végül megjelentették, hogy nem tudták lehozni előbb, mert el sem küldték a bemutatkozót, akkor megkerestük a Szövetség elnökét, hogy így van-e.

Falusi Norbert a KecsUP-nak elmondta, hogy természetesen elment a Keol-nak is a közlemény, úgy, mint a többi sajtónak. Ma már a cikknek egy újabb verziója van fönt, az eredeti szövegezése még úgy szólt, hogy annak ellenére, hogy nem küldte el a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a bemutatkozást, a hiros.hu nyomán közlik mégis. A Google a teljes korábbi cikket nem hozza, csupán annak elejét.

Hasonló cikkünk:  A színház előtti térről és a Rákóczi út felújításáról is vitázhatnak a kecskeméti közgyűlésen

Falusi Norbert elküldte kérésünkre a levélküldések naplózását, amelyből kitűnik valóban, hogy a Keol-nak is elküldték, pontosan akkor a közleményt, amikor a KecsUP-nak is. Augusztus 28-án, 16 óra 43 perc után pár másodperccel. Kattintásra nagyobb a kép, jól olvasható.

 

Sőt, szeptember 2-án 16 óra után kicsivel újra elküldték, amikor látta a Szövetség, hogy nem jelent meg a közlemény. Tehát nem igaz, hogy szeptember 2-án este még mindig nem küldték el, ahogy az eredeti cikkben fogalmaztak. Így az új verzió tartalma sem felel meg a valóságnak, hogy csak szeptember 3-án küldték el. Kétszer is elment addig, amely alkalmak közül az egyik az az időpont, amikor először kiküldték a helyi sajtónak a közleményt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...