fbpx

FRISS HÍREK

A Keol-nak is elment a Szövetség közleménye, hiába állít mást a hírportál

- Advertisement -

Nekünk aztán tökmindegy, hogy egy másik hírportál – ez esetben a keol.hu – lehozza-e minden jelölőszervezet jelöltjeinek arcképét, névvel együtt, vagy sem. Esetleg csak a Fidesz-Kdnp összefogásét. Lelke rajta! De amikor arra hivatkoztak, amikor végül megjelentették, hogy nem tudták lehozni előbb, mert el sem küldték a bemutatkozót, akkor megkerestük a Szövetség elnökét, hogy így van-e.

Falusi Norbert a KecsUP-nak elmondta, hogy természetesen elment a Keol-nak is a közlemény, úgy, mint a többi sajtónak. Ma már a cikknek egy újabb verziója van fönt, az eredeti szövegezése még úgy szólt, hogy annak ellenére, hogy nem küldte el a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a bemutatkozást, a hiros.hu nyomán közlik mégis. A Google a teljes korábbi cikket nem hozza, csupán annak elejét.

Hasonló cikkünk:  Csak júniusban lesz kész a csomópont átépítése a Katona József Gimnáziumnál

Falusi Norbert elküldte kérésünkre a levélküldések naplózását, amelyből kitűnik valóban, hogy a Keol-nak is elküldték, pontosan akkor a közleményt, amikor a KecsUP-nak is. Augusztus 28-án, 16 óra 43 perc után pár másodperccel. Kattintásra nagyobb a kép, jól olvasható.

 

Sőt, szeptember 2-án 16 óra után kicsivel újra elküldték, amikor látta a Szövetség, hogy nem jelent meg a közlemény. Tehát nem igaz, hogy szeptember 2-án este még mindig nem küldték el, ahogy az eredeti cikkben fogalmaztak. Így az új verzió tartalma sem felel meg a valóságnak, hogy csak szeptember 3-án küldték el. Kétszer is elment addig, amely alkalmak közül az egyik az az időpont, amikor először kiküldték a helyi sajtónak a közleményt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...