fbpx

FRISS HÍREK

A polgármester oldalának kezelője szerint a polgármester ész nélkül védi a természetet?

- Advertisement -

A KecsUP egyik cikke után fejtette ki véleményét Szemereyné Pataki Klaudia polgármester hivatalos Facebook oldalának szerkesztője (aki milliókért csinálja ezt a munkát) a Dózsa György úti tölgyfákkal kapcsolatban.

Az álláshalmozó Bogdándi Ferenc (többek között az önkormányzati Hiros.hu-nál is dolgozik) ahhoz a cikkhez szólt hozzá, amelyben arról írtunk, hogy a tüntetők a polgármestertől és a négysávosítás beruházójától azt kérik, hogy ne vágják ki az itteni ikonikus tölgyfákat. Erre a következőt jegyezte meg Bogdándi Ferenc:

„Ha nem leszünk óvatosak, kidönti egy vihar, ami mostanában egyre brutálisabb szokott lenni! Legyünk óvatosak! Védjük a természetet, de csak ésszel!”

Ekkor még nem szólalt meg a nyilvánoság előtt a városvezetés, így talán a polgármester oldalának szerkesztője nem is tudhatta, mit gondol ugyanerről a polgármester. Pechjére. Ugyanis a KecsUP megírta később, hogy mit gondol erről a város nevében megszólaló Falu György alpolgármester. Azt, hogy legalább azt az egy nagy, idős és egészséges tölgyfát, amely a zebránál van, szeretné megmenteni a város. Ezért kérték az illetékeseket, hogy addig reszeljék a tervet, amíg megmaradhat legalább ez az egy tölgyfa. Falu György szerint ugyanis van még annyi mozgástér, hogy ezt meg lehet oldani. Bogdándi Ferenc számára azonban egyértelművé válhatott a polgármester véleménye, amikor saját munkahelyének sajtóterméke lehozta, hogy Szemereyné Pataki Klaudia is a tölgyfa védelmére kelt.

Hasonló cikkünk:  Lesifotók: már Kecskeméten van a hidrogénbusz, kérdés, mikortól szállít utasokat

Lehet persze más a véleménye…

Ha tehát a polgármester Facebook oldalának szerkesztője úgy véli, hogy a tölgyfáért aggódás nem feltétlenül meggondolt, mert azt kidöntheti egy nagyobb szél, és a megfogalmazása alapján esetleg ész nélküli környezetvédelemnek tartja azt, amit a civilek tesznek ez ügyben, akkor a polgármesterről is netán pontosan azt gondolja, hogy most Szemereyné Pataki Klaudia is ész nélkül védi a környezetet, és nem kellően óvatos.

Na, majd megbeszélik. Addig is kíváncsian várjuk, lesz-e erről poszt a polgármester oldalán, és ha igen, miként sikerül a saját magáéval ellenkező véleményt kipréselnie magából Bogdándi Ferencnek.

Megjegyzés: A fentebb linkelt Hiros.hu-s cikkben nem egyértelmű, hogy a polgármester azért az egy tölgyfért áll ki vagy mindért. Ugyanis egyszer egyes számban (rögtön a címben: Kecskemét polgármestere is kiáll az ikonikus tölgyfa megtartása mellett), másszor többes számban írnak erről (Szemereyné Pataki Klaudia polgármester megerősítette, hogy a város kiáll a Katona József Gimnázium szomszédságában álló három tölgyfa megtartása mellett). Hogy mit mondott a polgármester, azt ők tudják. Azt is, hogy a változó megfogalmazás szerkesztői szabadság, netán pongyolaság-e. És azt is ők tudhatják, hogy szándékosan írnak-e egyszer többesben, másszor egyesben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...